Η ''βόμβα'' της Καινούργιου για την περιουσία της Τέτας Καμπουρέλη - «Ένα διαζύγιο μπορεί να...»

Τι της είπε η ίδια από κοντά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η ''βόμβα'' της Καινούργιου για την περιουσία της Τέτας Καμπουρέλη - «Ένα διαζύγιο μπορεί να...»

Το όνομα της Τέτας Καμπουρέλη ακούγεται τελευταία γύρω από την προσωπική της ζωή και το αν τελικά χωρίζει με τον Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκιση του. Μέσα από τo Super Κατερίνα την Παρασκευή 27/5 έγιναν γνωστές κάποιες νέες σχετικές πληροφορίες.

Η Κατερίνα Καινούργιου συγκεκριμένα, μετά από κοινωνική συνάντηση που είχε με την γνωστή κυρία δήλωσε πως δεν ήθελε να προβεί σε τοποθετήσεις για το μέλλον της σχέσης της όμως τόνισε πως μιλάει με τον άντρα της. Η παρουσιάστρια στη συνέχεια, εκφράζοντας μια τελείως προσωπική γνώμη είπε δημόσια πως το διαζύγιο, που ακόμα δεν ανακοινώνεται θα ήταν η καλύτερη λύση.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για το διαζύγιο Καμπουρέλη και Γκουρούση

«Ταυτόχρονα, αν έχουν κοινή περιουσία μπορεί γενικότερα να κάνει κακό. Οπότε ένα διαζύγιο μπορεί και να συμφέρει. Δεν γνωρίζω, δεν ξέρω. Δεν ξέρω τι συμβαίνει στην πραγματικότητα απλά γνωρίζω ότι και διαζύγια που έχουν γίνει με σκοπιμότητα. Γνωρίζω ανθρώπους που έχουν οικονομικά προβλήματα, χωρίζουν τυπικά για να διαχωριστούν κάπως οι περιουσίες. Δεν το ξέρω καλά.

Για εμένα η Τέτα αυτή τη στιγμή τηρεί μια σιγή ιχθύος και ίσως καλύτερα».

«Η περιουσία μου είναι δεσμευμένη, δουλεύω...»

Λίγες μέρες μόλις μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση, η Τέτα Καμπουρέλη μιλά ανοιχτά στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, και όπως είδαμε μέσα από απόσπασμα του Happy Day, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε και που βιώνει από τη μέρα που φυλακίστηκε ο σύζυγός της μέχρι και σήμερα.

Αναφερόμενη σε αυτό είπε: «Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”» και μάλιστα με αφορμή το απόσπασμα ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του.

Όπως του είπε, πέρασε δύσκολα στη φυλακή, «προέβη σε κακές πράξεις προς τον εαυτό του», πούλησε τα τρία αυτοκίνητά του για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις ενώ για τη σχέση του με τη σύζυγό του ανέφερε ότι είναι σε «στάση αναμονής».

Μάλιστα έκανε λόγο για «λόγια» που έβαλαν στη σχέση του με τη σύζυγό του ενώ όπως ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς θα επιστρέψει στο σπίτι του με τη σύζυγό του.