«Μετά τα χειρουργεία έφτασα...» - Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε

Ποια είναι η ψυχολογική της κατάσταση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μετά τα χειρουργεία έφτασα...» - Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την εντυπωσιακή φωτογραφία της που προκάλεσε "χαμό" στο Instagram, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, θέλησε να συνομιλήσει με το κοινό της και να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν. Έτσι, πραγματοποίησε ένα Q&A, και όσα ανέφερε από τη μία πλευρά συγκινούν και από την άλλη δίνουν δύναμη σε κάθε άνθρωπο που παλεύει με τα δικά του προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως αυτό το διάστημα πέρασε μία δύσκολη φάση που την επηρέασε αρνητικά στην ψυχολογία της, αλλά θέλει να συνεχίσει να προσπαθεί και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια στη ζωή της.

Πολλά από τα ερωτήματα που δέχθηκε αφορούσαν τη νέα της εικόνα, σχετικά με το αν πονάει ή με το πως βρίσκει την αυτοπεποίθηση που φαίνεται πως έχει και, πραγματικά, της "βγάζουμε το καπέλο". Καθημερινά αποδεικνύει πως είναι μία αληθινή μαχήτρια.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την κατάστασή της

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά στο Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει Q&A

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το δυνατό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά στο κοινό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά για όλα

Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Το βίντεο που δημοσίευσε χωρίς μάσκα

Στην Γαλλία σε κέντρο αποκατάστασης με ιαματικά νερά που βοηθούν την ανάπλαση του δέρματός της, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Οι θεραπείες και τα χειρουργεία δεν έχουν τέλος με σκοπό την βελτίωση των τραυμάτων της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, θέλησε να δημοσιεύσει μια σειρά από βίντεο στα οποία μιλούσε για τα συναισθήματα της, ενώ μετέφερε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την υγεία της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την συγκλονιστική της συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και την πρώτη της εμφάνιση χωρίς μάσκα, έχει βρει την περισσότερη δύναμη που χρειαζόταν για να προχωρήσει με θάρρος μπροστά, αφού η αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο είναι μεγάλη.