Στηβ Μιλάτος: Οι πρώτες αναρτήσεις όλο νόημα μετά την καταγγελία της 21χρονης για βιασμό

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στηβ Μιλάτος: Οι πρώτες αναρτήσεις όλο νόημα μετά την καταγγελία της 21χρονης για βιασμό

Σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως 21χρονη Αγγλίδα η οποία ήταν τουρίστρια στην Ρόδο, κατήγγειλε τον Στηβ Μιλάτο για βιασμό, ωστόσο ο πρώην παίκτης του Big Brother από την πρώτη κιόλας στιγμή αρνήθηκε κάθε κατηγορία καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής (27/6) οδηγήθηκε στην ανακρίτρια Ρόδου για να απολογηθεί για την κατηγορία του βιασμού.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος από ανακριτή και εισαγγελέα με εγγύηση 2.000 ευρώ και τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα μια φορά τον μήνα.

Έτσι, λίγες ώρες αργότερα δεν έλειψαν και οι πρώτες αναρτήσεις από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργός καθώς δεν έλειψαν και τα υπονοούμενα.

Οι πρώτες αναρτήσεις του Στηβ Μιλάτου μετά την κατηγορία για βιασμό 21χρονης τουρίστριας

Η πρώτη ανάρτηση του Στην Μιλάτου

Η ανάρτηση του Στηβ Μιλάτου

Ανάρτηση όλο νόημα του Στην Μιλάτου

Οι πρώτες δηλώσεις της 21χρονης Αγγλίδας

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστή μια είδηση, που απασχολεί έντονα τα media και αφορά σε καταγγελία βιασμού 21χρονης Αγγλίδας, από γνωστό μοντέλο. Η πράξη συνέβη στο νησί της Ρόδου όταν εκείνη είχε βρεθεί εκεί για διακοπές και ο άντρας δούλευε πόρτα σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο άνδρας που κατηγορείται είναι ο Στηβ Μιλάτος και τις πρώτες του δηλώσεις είδαμε στο Πρωινό. Μετά τα όσα κατέθεσε ο ίδιος, η εκπομπή εξασφάλισε και πρόβαλλε για πρώτη φορά τις θέσεις του κοριτσιού, που βρήκε το θάρρος να ''σπάσει'' τη σιωπή της και τα καταδικάσει το βιάσμο, που αναφέρει ότι υπέστη εκείνο το τραγικό βράδυ στο νησί της Ρόδου.

«Είμαι συντετριμμένη συναισθηματικά και ψυχολογικά. Ο κατηγορούμενος με οδήγησε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που βρίσκεται λίγα μέτρα από το κλαμπ που διασκεδάζαμε. Με φίλησε και έβαλε @@@@. Πανικοβλήθηκε, προσπάθησα να αποτραβηχτώ, ένιωθα φόβο και ταραχή. Με σήκωσε ψηλά και διείσδυσε με βία μέσα μου, φυσικά χωρίς προφύλαξη.

Του είπα ότι δεν ήθελα τίποτα από όσα έκανε και να με αφήσει να φύγω. Άλλωστε το κατάλαβε και ο ίδιος και μου ζητούσε να παραμείνω ώστε να @@@@, αλλά εγώ επέμεινα ότι ήθελα να φύγω. Τελικά με άφησε να φύγω, βρήκα τις φίλες μου και φύγαμε κατευθείαν με ταξί προς το ξενοδοχείο. Η φίλη μου, μού είπε ότι με έψαχνε και υπάλληλοι της επιχείρησης της έλεγαν ότι “η φίλη σου είναι σε καλά χέρια”.

Αισθανόμουν απίστευτα βρώμικη, σιχαινόμουν τον εαυτό μου και μπήκα αμέσως για ντουζ. Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου, αλλά πρόλαβε και με σταμάτησε μία από τις φίλες μου. Θέλω πραγματικά αυτός ο άνθρωπος να τιμωρηθεί παραδειγματικά».