Δεν μπορεί να την χορτάσει! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαθανατίζει την ανιψιά της στις διακοπές τους στην Τήνο

Είναι μία γλύκα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν μπορεί να την χορτάσει! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου απαθανατίζει την ανιψιά της στις διακοπές τους στην Τήνο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία από τις γυναίκες της ελληνικής showbiz, που διατηρούν έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Συχνά, λοιπόν, δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μαζί με τους δύο γιους της, αν και αυτό το διάστημα έχει ξετρελαθεί με την ανιψιά της και δεν το κρύβει.

Έτσι, αφού έφτασε στο πανέμορφο νησί της Τήνου λίγες ώρες πριν, αυτή τη φορά έχοντας δίπλα της και την αδερφή της και την αγαπημένη της ανιψιά για συντροφιά, προχώρησε σε κάποιες αναρτήσεις από τις πρώτες τους στιγμές εκεί.

Ο ενθουσιασμός της για το μικρό κορίτσι που της έχει κλέψει την καρδιά, δεν έχει τέλος, καθώς κάθε φωτογραφία την συμπεριλαμβάνει. Μαζί της παίζουν και τα παιδιά της και το γεγονός πως μπορεί να χαρεί λίγες στιγμές με την οικογένειά της μακριά από την φασαρία της πόλης είναι ανεκτίμητο.

Οι φωτογραφίες της Ντορέττας Παπαδημητρίου από την Τήνο

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η ανιψιά της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η οικογένεια της Ντορέττας Παπαδημητρίου

"Έριξε" το Instagram με το καλλίγραμμο σώμα της

Το καλοκαίρι είναι πιο κοντά από ποτέ και οι προετοιμασίες στα γυμναστήρια και οι διατροφές έχουν μπει στο πρόγραμμα. Κάποιοι, όμως, φαίνεται πως δεν τα έχουν καθόλου ανάγκη αυτά και ήδη ποζάρουν με τα μαγιό τους μπροστά από θάλασσες και πισίνες. Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει ήδη γι' αυτούς.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία το Πάσχα βρέθηκε σε ένα κοντινό νησί, είναι μία από τις συγκεκριμένες προσωπικότητες, καθώς, όπως μας παρουσίασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απολαμβάνει τον ήλιο και μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της. Η ίδια άφησε για λίγο την ξαπλώστρα της και ξάπλωσε για ηλιοθεραπεία στο πάτωμα, ενώ φορούσε ένα ροζ στράπλες μπικίνι.

Έκλεισε τα μάτια της και άφησε τον ήλιο να κάνει τα μαγικά του στο κορμί της, ενώ το τοπίο δίπλα της φαίνεται ό,τι πρέπει για λίγη ηρεμία και χαλάρωση. Την εικόνα συμπληρώνουν και λίγα χρωματιστά λουλούδια δίπλα της.