Έχει ξετρελαθεί μαζί της η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Το βίντεο με την ανηψιά της

Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Έχει ξετρελαθεί μαζί της η Ντορέττα Παπαδημητρίου - Το βίντεο με την ανηψιά της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την απόδραση της για τις διακοπές του Πάσχα.

Η ηθοποιός είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα δύο παιδάκια της. Πρόσφατα όμως έγινε και θεία και έχει ξετρελαθεί που ήρθε στην οικογένειά της ένα κοριτσάκι. Γι’ αυτό και κάθε φορά που συναντά την ανιψιά της σπεύδει να δημοσιεύσει τη χαρά της. Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της, θαυμάζει την αδελφή της, Ελίνα, την οποία θεωρεί πολύ καλή μητέρα (δείτε εδώ την όμορφη Ελίνα). Μάλιστα, μένουν και στην ίδια πολυκατοικία της, γεγονός που της δίνει την ευκαιρία να βλέπει συχνά την αγαπημένη της ανηψιά.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου με την ανηψιά της

Η ξετρελαμένη θεία ανέβασε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με τη μικρή της ανηψιά να περπατάει και έγραψε για λεζάντα «Ποιός μας πιάνει!»

Ο γιος της Ντορέττας Παπαδημητρίου, Φίλιππος, είναι 16 ετών, δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει

Η ημέρα στις 23/4 ήταν άκρως ιδιαίτερη για την Ντορέττα Παπαδημητρίου καθώς ο αγαπημένος της γιος, Φίλιππος είχε τα γενέθλιά του. Να τονίσουμε πως η ίδια μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη έχουν αποκτήσει μαζί δυο γιους. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως την έχουν απατήσει σε σχέση της.

Όπως είναι λογικό λοιπόν, Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έχει μεγάλη αδυναμία στα αγοράκια της. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τα 16α γενέθλια του γιου της η ίδια θέλησε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της:

«Το μικρό μου λουλουδάκι ,έγινε 16! Χρόνια πολλά καρδούλα μου .Σε λατρεύω και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα για την ευλογία του να είμαι η μαμά σου. Να είσαι πάντα υγιής κ ευτυχισμένος??Να τα εκατοστήσεις παιδί μου;; #myyoungest #myson #sweetsixteen #love #happybirthday #filippos»