Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Φως στο Τούνελ: «Έλεος! Μου ‘χει σπάσει το τύμπανο» - Έξαλλη στον αέρα του MEGA η Αγγελική Νικολούλη

Τα έβαλε πάλι με τον σκηνοθέτη της

Φως στο Τούνελ: «Έλεος! Μου ‘χει σπάσει το τύμπανο» - Έξαλλη στον αέρα του MEGA η Αγγελική Νικολούλη
News 28.05.2022 12:31
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για μια ακόμα Παρασκευή η Αγγελική Νικολούλη καλησπέρισε αργά το βράδυ τους τηλεθεατές μέσα από το Τούνελ, με την ίδια να φέρνει στο φως νέα στοιχεία και νέες αποκαλύψεις, ειδικότερα για την υπόθεση της Πάτρας.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της εκπομπής, η παρουσιάστρια τα έβαλε για ακόμη μια φορά με... τον σκηνοθέτη της, Σωτήρη Σπαθάρ και συγκεκριμένα την ώρα που μιλούσε με μάρτυρα για την εξαφανισμένη Έφη Δημοπούλου.

Όταν τελείωσε, η Αγγελική Νικολούλη είπε με ένταση: «Κι εμείς θα πάμε σε ένα διάλειμμα. Μου ‘χει σπάσει το τύμπανο ο Σπαθάρης με αυτά τα διαλείμματα! Έλεος! Δεν μπορώ να ακούσω με την ησυχία μου έναν μάρτυρα! Πάρ’ το!».

Έξαλλη στον αέρα του MEGA η Αγγελική Νικολούλη με τον σκηνοθέτη της

Όταν η Νικολούλη έκραξε τις εκπομπές που ασχολούνται με την υπόθεση της Πάτρας μόνο για την τηλεθέαση

Ένα απίστευτο και ξαφνικό ξέσπασμα έκανε η Αγγελική Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής 20/5 στον αέρα της εκπομπής Φως στο Τούνελ, με αφορμή την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις που γίνονται γνωστές για το θάνατο των τριών παιδιών.

Η δημοσιογράφος θέλησε να σχολιάσει το γεγονός πως πολλές εκπομπές ασχολούνται με την εν λόγω υπόθεση μόνο και μόνο για το κουτσομπολιό και την τηλεθέαση...

«Την έρευνα που ήταν να κάνει η εκπομπή την έκανε, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και αν υπάρχει σημαντικός λόγος επανερχόμαστε στη δημοσιότητα αλλά όχι με παραπληροφόρηση και κουτσομπολιό… αυτά είναι απαράδεκτα. Να μιλάμε μέσα από τη δουλειά μας γιατί έχουν χαθεί τρία παιδιά», είπε και συνέχισε...

«Ενώ έχουμε επιστήμονες να κάνουν έρευνες ξαφνικά όλοι έγιναν ερευνητές και ειδικοί. Υπάρχει και έλλειψη σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη. Πρέπει κι εμείς οι δημοσιογράφοι να ξέρουμε πού σταματάμε, δεν θέλω να κάνω την ειδική αλλά νομίζω έχουμε ξεφύγει! Δεν είναι όλα για τα νούμερα. Τι είναι αυτά τα πράγματα, λίγο σεβασμό και στα νεκρά παιδάκια. Για φανταστείτε να είναι και τα τρία από το χέρι της μάνας ε; Άγριο πράγματα, πολύ άγριο»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φως στο Τούνελ: "Κόλαφος" η Νικολούλη - «Τα όσα αποκαλύπτουμε σήμερα δεν καίνε μόνο την κατηγορούμενη αλλά...»

Φως στο Τούνελ: 4 δολοφόνοι που αναζήτησαν τα θύματα τους στην Αγγελική Νικολούλη - Ανατριχιαστικό

Share