«Με εμφάνισε στον αέρα και με...» - Ο Βαλάντης "κατακεραύνωσε" δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου

«Ήταν στημένο, το είχαν στήσει ώστε να μην μπορώ να πω όχι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με εμφάνισε στον αέρα και με...» - Ο Βαλάντης

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου 28/5 ο Βαλάντης, με αφορμή την πρόσφατη ένταση που δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Ο γνωστός τραγουδιστής όπως αποκάλυψε πρόκειται να καταθέσει αγωγή κατά του Γιώργου Λάγιου ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως η συμπεριφορά της Κατερίνας Καινούργιου τον στενοχώρησε.

Οι δηλώσεις του Βαλάντη για Λάγιο & Καινούργιου

«Βεβαίως και δεν κάνω πίσω. Θα κατατεθεί η αγωγή εντός της εβδομάδας από το δικηγόρο μου προς τον Γιώργο Λάγιο. Έστειλα δύο εξώδικα στην πόρτα του αλλά αδιαφόρησε. Το μόνο που έκανε ήταν να ζητάει μια τηλεμάζωξη με δικηγόρους και ψυχιάτρους. Ζητά τη δημοσιότητα διακαώς με ό,τι μπορεί να κάνει. Ο κύριος αυτός ξεκίνησε να μιλάει για εμένα μέσω Instagram μετά το περιστατικό που έγινε με τη Μυριέλλα στο Survivor, το οποίο ήταν και κομμένο, ήταν ένα απόσπασμα της συζήτησής μας. Τα παράπονά του ας τα κάνει στο Survivor αν νομίζει ότι έχω κάνει τόσο κακό στον κόσμο. Θα τιμωρηθεί αυτός ο άνθρωπος για αυτό που έκανε.

Για την Κατερίνα Καινούργιου, είπε: «Με στεναχώρησε η συμπεριφορά της κ. Καινούργιου. Με εμφάνισε στον αέρα και με ρώτησε αν θα ήθελα να συνομιλήσω με το Γιώργο Λάγιο. Δεν ήθελα να φανώ αγενής και αναγκάστηκα να τον ακούω. Ήταν άτιμο αυτό από την πλευρά της εκπομπής και της κ. Καινούργιου. Ήταν στημένο, το είχαν στήσει ώστε να μην μπορώ να πω όχι. Αισθάνομαι πολύ άσχημα, απορώ πώς βλέπουμε αυτούς τους ανθρώπους, το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν τις ζωές των άλλων και να βγάζουν λεφτά.

Έπρεπε να μιλάνε με πιο όμορφο τρόπο γιατί έχω τρία παιδιά, δεν μπορούν να ακούν από τον καθένα ότι ο μπαμπάς τους μπορεί να χειροδικήσει ή να είναι ένα τέρας. Τους είπα ότι αφού δεν είστε γονείς δεν μπορείτε να καταλάβετε, για αυτό φέρεστε έτσι», αποκάλυψε ο Βαλάντης.

«Δεν εκφοβίζομαι! Έχω...»

Τελειωμό όπως φαίνεται δεν έχει η κόντρα ανάμεσα στον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό, με τον τραγουδιστή να προχωρά σε νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή εναντίον του ψυχοθεραπευτή, του οποίου τα αρνητικά σχόλια για τη συμμετοχή του στο Survivor τον είχαν ενοχλήσει πολύ (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε ο Βαλάντης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού).

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 23/5, ο Γιώργος Λάγιος μίλησε στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει λάβει καμία αγωγή μέχρι τώρα και πως δεν εκφοβίζεται από απειλές ενώ περιέγραψε έναν Βαλάντη που «υποφέρει από τον εαυτό του».

Ο Βαλάντης υποφέρει από τον εαυτό του. Δεν εκφοβίζομαι γενικά, έχω συνηθίσει να έχω τέτοιους ανθρώπους είτε στη θεραπεία είτε εκτός θεραπείας και καταλαβαίνω ότι συνήθως πονάνε αυτοί οι άνθρωποι», είπε χαρακτηριστικά.