Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Κάβουρα - «Έχω τσακωθεί πάρα πολύ με την Μουτίδου, έγινε σαματάς»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η Κάβουρα - «Έχω τσακωθεί πάρα πολύ με την Μουτίδου, έγινε σαματάς»

Το βράδυ της Παρασκευής (27/5) η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει για τον έντονο καβγά που είχε με την συνάδελφο της, Σοφία Μουτίδου στα παρασκήνια θεάτρου. Από την άλλη, ανέφερε πως έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς ωστόσο να το ξέρει. (Δείτε εδώ τι είχε αναφέρει πριν από λίγο καιρό για το αν είναι σε σχέση)

Οι δηλώσεις της Βίκυς Κάβουρα

«Έχω τσακωθεί πάρα πολύ με μία φίλη μου που λατρευόμαστε, την Σοφία Μουτίδου και ήταν πάρα πολύ αστείος ο καβγάς μας. Είχαμε τσακωθεί πίσω στα καμαρίνια. Ακριβώς επειδή είναι πολύ πληθωρικός και έντονος χαρακτήρας, νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα. Αλλά εκείνη είχε τσαντιστεί.

Εγώ έκανα τα νύχια μου εκείνη την ώρα και νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα που μου έλεγε τα δικά της. Εγώ συνέχιζα να τα κάνω αλλά αυτή το πήρε στραβά, το ότι έκανα εγώ τα νύχια μου! Έγινε σαματάς! Την λατρεύω και με λατρεύει, είμαστε πολύ αγαπημένες αλλά ήταν ο πιο αστείος καβγάς που έχει γίνει».

Όσο για την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε σχέση χωρίς να το ξέρω. Αργώ λίγο να το μάθω γιατί δεν το ψάχνω. Οι γυναίκες έχουν κάτι τρόπους να βρίσκουν τα πάντα. Εγώ βαριέμαι να ασχοληθώ με όλα αυτά και έτσι την πατάω. Είναι αλήθεια ότι όταν ψάχνεις βρίσκεις.

Έχω παρακολουθήσει άντρα αλλά για μια φίλη μου. Είδαμε να βγαίνει ένα πρόσωπο που δεν περιμέναμε από ένα σπίτι. Μία φορά που είχε μεθύσει ο σύντροφός μου είδα το κινητό του. Αλλά δεν βρήκα κάτι και εκεί κατάλαβα πόσο άρρωστο είναι».

«Νομίζω ότι θα...» - Έτοιμη να γίνει μανούλα η ηθοποιός;

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στην κάμερα του Open Weekend το πρωί της Κυριακής 27/3 και όπως πάντα έτσι και τώρα προχώρησε σε αποκαλυπτικές αποκαλύψεις. Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα αλλά και τη συντροφικότητα, αφού για να υπάρξει ένα παιδί είναι απαραίτητη προυπόθεση ένας κατάλληλος σύντροφος για εκείνη.

Η Κάβουρα έχει αφήσει να βγουν στο φως της δημοσιότητας σχέσεις της και τις έχει κρίνει όλες δημόσια. Είναι ελεύθερη την περίοδο αυτή και όπως αποκάλυψε το μητρικό καμπανάκι θα χτυπήσει την στιγμή που ένας άντρας θα σταθεί στο πλάι της και της προσφέρει ασφάλεια για το επόμενο βήμα.

«Νομίζω ότι θα ξυπνήσει όταν νιώσω ασφάλεια σε μια σχέση ξανά. Όταν θα βρω το σύντροφο που θα δω στα μάτια του ότι είναι καλός μπαμπάς για τα παιδιά μου» είπε η Βίκυ Κάβουρα σε ερώτηση που της έγινε για το αν έχει χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας.