Βάνα Μπάρμπα: «Υπάρχει μία γυναίκα που με παρενοχλεί τα τελευταία πέντε χρόνια»

«Τη Δευτέρα θα καταθέσω νέα ασφαλιστικά μέτρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα: «Υπάρχει μία γυναίκα που με παρενοχλεί τα τελευταία πέντε χρόνια»

Το πρωί του Σαββάτου (28/5) η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook όπου αποκάλυψε πως μια γυναίκα τα τελευταία πέντε χρόνια την παρενοχλεί με αφορμή την ανάρτηση της Άννας Κορακάκη η οποία ήταν άκρως σοκαριστική.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά της και ανέφερε χαρακτηριστικά στο post της: «Θα ήθελα να δημοσιοποιήσω .ένα θέμα που εδώ και 5 χρόνια ..με κυνηγά. Στην αρχή σιγά σιγά. .μα τα τελευταία χρόνια βασανιστικά πλέον..

Πήρα την απόφαση βλέποντας την ολυμπιονίκη μας κ Κορακάκη στο τι πέρασε και επιτέλους η δικαιοσύνη την προστάτεψε. .από ανθρώπους ψυχικά αρρώστους...υπάρχει μια γυναίκα ονομάζεται Σάντυ Χριστοδουλου . Έτσι λέει.. έχω κατάθεση ασφαλιστικά εναντίον της καθώς και μήνυσης. .δέχομαι 200 τηλ την ημέρα πάρε όχληση και στο παιδί μου. Καθώς τελευταία έφτασε και στους γονείς μου.

Δεν περιμένω στιγμή άλλο παρακαλώ. Να δικαστή πριν κάνω κακό σε μένα η περισσότερα στους ανθρώπους που αγαπώ. Έφτασε να βαλή έξω σπίτι μου ένα περίεργο βαρέλι με ένα λουλούδι το πήγα αστυνομία ..ήταν βενζίνη μέσα. Παρακαλώ όσοι περνάτε τέτοια θέματα.».

Μάλιστα, πριν από λίγο μίλησε και στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» υπογραμμίζοντας πως τη Δευτέρα θα καταθέσει εκ νέου ασφαλιστικά μέτρα. «Αυτό το πράγμα είναι βιασμός. Έρχεται κάτω από το σπίτι, με παρακολουθεί. Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να τη συγχωρέσω, έφτασε μέχρι και στο σημείο να πάρει τον πατέρα και το παιδί μου».

Οι δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα

«Υπάρχει ρατσισμός της ομορφιάς!»

Τη Βάνα Μπάρμπα, της οποίας οι δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις πριν λίγο καιρό, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και μεταξύ άλλων η ηθοποιός έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση για όσα ισχύουν πλέον σε όσους είναι εμφανίσιμοι, αλλά και για τα σχόλια που γίνονται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε πως θέλει να βοηθήσει τα νέα άτομα και να δημιουργήσει μία εταιρεία management που να το κάνει αυτό. Θα ήθελε μεταξύ άλλων να συμμετάσχει αφιλοκερδώς σε ταινία ώστε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε "να είναι χρήσιμη" αλλά μίλησε και για το ρατσισμό του χρόνου , δηλαδή τα όσα ακούει μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και το ρατσισμό της ομορφιάς, δηλαδή να κοιτάμε μόνο την εξωτερική εμφάνιση κάποιου.