Ξέσπασε ο Δημήτρης Σταρόβας για τον Μάρκο Σεφερλή - «Δεν μπορώ άλλο την υποκρισία... Θα παρεξηγηθώ»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Δημήτρης Σταρόβας για τον Μάρκο Σεφερλή -  «Δεν μπορώ άλλο την υποκρισία... Θα παρεξηγηθώ»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (28/5) ξεκίνησε άλλη μια εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Όλα Γκουντ» όπου είδαμε τον Δημήτρη Σταρόβα να τοποθετείται υπέρ του Μάρκου Σεφερλή για όσα χτυπήματα έχει δεχτεί τον τελευταίο καιρό αναφορικά με την σειρά «Super Mammy» καθώς υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις σχετικά με το χιούμορ που χρησιμοποιεί στην κωμική σειρά ο ηθοποιός.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα

Μεταξύ άλλων με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της , ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ζούμε σε μια εποχή που δεν μπορώ άλλο! Από τη γυναίκα μου μέχρι… μην πεις αυτό, μην πεις το άλλο, παρεξηγούμαστε! Δηλαδή αναπνέουμε και θα παρεξηγηθούμε; Για όνομα του Θεού! Όχι ρε φίλε! Αυτό δεν είναι μπούλινγκ δηλαδή που υφίσταμαι εγώ; Συγνώμη. Δεν μπορώ να πω την άποψη μου γιατί θα παρεξηγηθώ».

«Μην το πεις αυτό καλύτερα γιατί «οι εποχές τώρα είναι»… Άσε μας μωρέ! Οι εποχές είναι! Πρέπει πρώτα να βρούμε τι είναι προσβολή. Δηλαδή το σίριαλ έχει στο αγγλικό σενάριο μια σκηνή που γαβγίζει ο σκύλος, γιατί βγαίνω από τα ρούχα μου, πετάει μια κονσέρβα και ξαναγαβγίζει και πετάει άλλη μία. Είναι αυτό, ας πούμε, κακοποίηση ζώου; Ε άσε με, ρε φίλε, τώρα και βρήκαμε τον Σεφερλή.

«Πόσα χρόνια έχουνε περάσει από τότε που ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε τον γκέι σαν ζευγάρι με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο; Έχουν περάσει 300 χρόνια; Μίλησε ποτέ κανείς για αυτό; Δεν είχαν αλλάξει τότε οι εποχές; Τώρα είμαστε ευαίσθητοι και δεν ήμασταν πριν 10 χρόνια;

Άσε με ρε τώρα. Που πιο καρικατούρα εκεί πεθαίνεις… Μην πω για τον λόγο γιατί δεν μπορώ άλλο την υποκρισία και κάποια στιγμή πρέπει να πούμε κάποια πράγματα».

Το επόμενο βήμα Σεφερλή - Τσαβαλιά μετά το σάλο που δημιούργησε το Super Mammy στον ΑΝΤ1

Ο Μάρκος Σεφερλής το τελευταίο διάστημα είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα, καθώς η νέα κωμική σειρά Super Mammy που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο με ορισμένες ατάκες σχετικά με βιαστές και ομοφυλόφιλους.

Παρόλα αυτά ωστόσο, συνεχίζει να φέρνει πολύ ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, ενώ ανακοινώθηκε και επίσημα το μέλλον της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τον Σεπτέμβρη.

Μετά λοιπόν τα όσα σχολιάστηκαν και συζητήθηκαν, Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά κάνουν το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά τους, όπως άλλωστε κάνουν κάθε χρόνο...

Το ζευγάρι ετοιμάζει τη νέα θεατρική παράσταση στο Δελφινάριο με τίτλο "I laugh you". Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με ένα βίντεο που δημοσίευσε στα stories του.