"Καταπέλτης" ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ - «Τεράστια κωλοτούμπα και καμία τιμή»

«Δεν λες αλήθεια τρολάροντας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί του Σαββάτου (28/5) μέσα από την εκπομπή «Open Weekend» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας θέλησε να τοποθετηθεί για τις πρώτες δηλώσεις που παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5 (δείτε εδώ το ποσό που κατάφερε να συγκεντρώσει).

Οι "αιχμηρές" δηλώσεις του Κωνσταντάρα για τον Εμμανουήλ στο Survivor 5

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Εγώ βλέπω τεράστια κωλοτούμπα παιδιά και καμία τιμή. Όταν βγαίνεις στις κάμερες και κατηγορείς 2 ανθρώπους ότι πηγαίνουν και έχουν ερωτικά χαϊδέματα στη ζούγκλα, όταν το μαθαίνουν, μπροστά τους λες ότι ήταν πλάκα και μετά όταν βγαίνεις από το παιχνίδι λες ότι τα εννοούσες αλλά τα είπα με τρολαριστικό χαρακτήρα, αρχικά πρέπει να ξέρεις ότι -37, 47, 57 χρονών όσο κι αν είναι – πως η αλήθεια και το τρολ είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Δεν λες αλήθεια τρολάροντας.

Αν ήταν όλα αυτά τόσο αλήθεια, δεν τα είπε ποτέ μπροστά τους. Δεν λέει τα ίδια. Θα πιστέψω έναν άνθρωπο που τη μία τρολάρει, μία λέει ψέματα, μία το λέει μπροστά στις κάμερες. Δεν θα τον πιστέψω. (…) Εδώ βλέπω μέγιστη κωλοτούμπα.

Αν βρεθεί έξω με τη Σοφιάννα Αβραμάκη, θα ήθελα πάρα πολύ να δω τι θα της πει. Επίσης, λέει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον Μαρτίκα ότι διψάει για δημοσιότητα. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, θα τρελαθούμε όλοι!».

Άρχισε να γυρνά την μπιφτέκα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - «Ό,τι λέω υφίσταται για...»

Και ενώ όπως όλα έδειχναν, όσα υποστήριζε η Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχετικά με το ειδύλλιο Σοφιάνας και Άρη δεν ίσχυαν, μιας και η ίδια με την Μαρία Αντωνά βγήκαν και τα ξεκαθάρισαν, νέες "φωτιές" βάζει με τις δηλώσεις του βγαίνοντας από το Survivor, στην εκπομπή Love it.

Παρόλο που η Σοφιάνα όταν αποχώρησε από το παιχνίδι σε δηλώσεις της είπε πως ο Εμμανουήλ ήταν ο μόνος που παραδέχτηκε πως έλεγε πράγματα για πλάκα, εκείνος ανέφερε στην εκπομπή: «Ό,τι λέω υφίσταται. Δε βγάζω τίποτα από το μυαλό μου και δεν έχω σκοπό ποτέ στη ζωή μου να κάνω κακό σε κάποιον άνθρωπο. Ποτέ μα ποτέ, το τονίζω. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Ό,τι είπα στις προσωπικές μου συνεντεύξεις… Υπήρχε η φωτιά και ο καπνός και τα έλεγα, αλλά τα έλεγα με ένα χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δε νομίζω ότι πρόσβαλλα καμία οικογένεια, ούτε της Σοφιάννας, ούτε του Άρη. Φαινόταν και από το ύφος που τα έλεγα ότι είχε τρολ, αλλά ήταν και πράγματα τα οποία έβλεπα. Ήρθε ο Άρης και με έπιασε off camera στη ζούγκλα και μου είπε να το μαζέψω και να πω ότι λέω ψέματα. Του είπα πως δε μου αρέσουν οι απειλές και ότι είπα πράγματα που ισχύουν με χιουμοριστικό τρόπο και όχι για να τον προσβάλλω».