Chart Show: "Έκλεψε" τις εντυπώσεις η Δέσποινα Βανδή - Η τρομερή αποκάλυψη που έκανε για την εφηβεία της

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Chart Show:

Το βράδυ του Σαββάτου (28/5) ξεκίνησε άλλη μια εκπομπή του «Chart Show» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA όπου μεταξύ άλλων στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή καθώς έχουμε δει πως σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι, είδαμε τα top 30 των πιο επιτυχημένων συγκροτημάτων στην εγχώρια μουσική σκηνή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη αφού πρώτα καλησπέρισε τους αγαπημένους της τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως στα φοιτητικά της χρόνια δεν άκουγε ελληνικά τραγούδια παρά μόνο ξένα. Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ότι άκουγε Heavy Metal

Η αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή στην εκπομπή «Chart Show»

«Τι θράσος είναι αυτό;» - Η απίστευτη ατάκα της Βανδή για την κόρη της, Μελίνα

Μια απίστευτη ατάκα για την κόρη της πέταξε η Δέσποινα Βανδή στον αέρα της εκπομπής Chart Show το βράδυ του Σαββάτου 7/5, λίγο μετά τη δύσκολη θέση που ήρθε για την προσωπική της ζωή. Αφορμή για αυτή την αποκάλυψη στάθηκε η εξομολόγηση της Ιλένιας Ουίλιαμς, η οποία τραγούδησε το "Μίλα μου" με τον Κώστα Καραφώτη που έχει γράψει και έχει πρωτοτραγουδήσει ο πατέρας της Ρόμπερτ με τη Λία Βίσση.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δεν τραγουδούσε ποτέ μπροστά του τα δικά του κομμάτια και μάλιστα τόνισε ότι ήταν η πρώτη φορά που τραγουδούσε δημόσια το συγκεκριμένο.

Λίγο αργότερα λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή με μπόλικο χιούμορ είπε στον αέρα του Chart Show: «Εμένα η κόρη μου γιατί μου παίρνει τ' αυτιά; Τι θράσος είναι αυτό; Ακούς παιδί μου;».