Περήφανος μπαμπάς ο Μπρούνο Τσιρίλο - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του μέσα από το γήπεδο ποδοσφαίρου

Ακολουθεί τα χνάρια του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Περήφανος μπαμπάς ο Μπρούνο Τσιρίλο - Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη του μέσα από το γήπεδο ποδοσφαίρου

Ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα siocial media μιας και απολαμβάνει να κάνει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά του.

Όπως είναι λογικό πέρα από το ποδόσφαιρο, μια άλλη αδυναμία του είναι και η αγαπημένη του κόρη, Μαρία - Ροζαρία, καρπός του έρωτά του με την Έλενα Ασημακοπούλου. (δείτε εδώ τι αποκάλυψε πρόσφατα για τον σύζυγό της)

Η κορούλα τους πλέον είναι 12 ετών και όπως φαίνεται έχει ακολουθήσει για τα καλά τα χνάρια του πατέρα της μιας και λατρεύει τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Έτσι, ο Μπρούνο Τσιρίλο θέλησε να αναρτήσει μια φωτογραφία της κόρης του στην οποία πόζαρε σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με μια μπάλα. Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής του, ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Η ζωή μου σε μια φωτογραφία».

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο

Η ανάρτηση του Μπρούνο Τσιρίλο

«Μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού...» -Η μάχη που δίνει με την κατάθλιψη εδώ και χρόνια

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε το απόγευμα του Σαββάτου (2/10) ο Μπρούνο Τσιρίλο, ένας από τους πιο σπουδαίους αθλητές που έχει γράψει την δική του ιστορία στα γήπεδα.

Λίγο μετά τις δυσκολίες που βίωσε ο ίδιος και η οικογένεια του λόγω των πυρκαγιών, ο σύζυγος της Έλενας Ασημακοοπούλου, θέλησε να εξομολογηθεί τη μάχη που έδωσε όλα αυτά τα χρόνια με την κατάθλιψη, τονίζοντας πως τον τελευταίο καιρό έχει καταφέρει να σταθεί στα πόδια του.

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου.

Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Για εμένα είναι μία απελευθέρωση.

Μία νέα ημέρα και πάνω απ’ όλα είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητείστε βοήθεια και κυρίως όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει».