Με αρχαιοελληνικές λεπτομέρειες - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο με την συλλογή ρούχων της Μαρίνας Πατούλη

Άκρως εντυπωσιακός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αρχαιοελληνικές λεπτομέρειες - Οι πρώτες φωτογραφίες από τον χώρο με την συλλογή ρούχων της Μαρίνας Πατούλη

Εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Μαρίνα Πατούλη ετοιμάζει την δική της συλλογή ρούχων, κάτι για το οποίο ανυπομονεί και πολύ συχνά μοιράζεται τα νεότερα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Πρόεδρος της UNESCO πέρασε μια δύσκολη περίοδο μετά το διαζύγιό από τον Γιώργο Πατούλη, ωστόσο πλέον είναι έτοιμη να κάνει αυτήν την νέα αρχή στην ζωή της, ενώ μάλιστα στο πλευρό της βρίσκεται και ο φημολογούμενος νέος σύντροφός της, Βλάσσης Χολέβας.

Πριν από μερικές ώρες, μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και το πρώτο βίντεο, μέσα από το οποίο μας δείχνει για πρώτη φορά τον χώρο στον οποίο θα βρίσκονται τα ρούχα της και όπως βλέπουμε είναι άκρως εντυπωσιακός, μιας και είναι με χρυσές και αρχαιοελληνικές λεπτομέρειες και έχει φυσικά άρωμα νησιού.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο κατάστημα ρούχων της Μαρίνας Πατούλη

«Έλαβα ένα μήνυμα που...»

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 24/5, και μίλησε για τον πρώην άντρα της, Γιώργο Πατούλη, σχετικά με την γιορτή των γενεθλίων του και τον τρόπο που επέλεξε να τα γιορτάσει. Εξήγησε, μάλιστα, τους λόγους που η ίδια επέλεξε να απουσιάζει.

Όσο ετοιμάζει το πανέμορφο μαγαζί της στην Μύκονο και φαίνεται πως η διαμάχη μεταξύ τους έχει τελειώσει, καθώς έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, σημείωσε πως του εύχεται κάθε καλό στη ζωή του, ωστόσο μέσα από την επικοινωνία που είχαν αντιλήφθηκε πως η παρουσία της στο πάρτι του θα έφερνε κάποια δυσαρέσκεια και, έτσι, επέλεξε να σεβαστεί τα αισθήματά του και να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση που θα τον έφερνε σε δύσκολη θέση μία τέτοια μέρα.

«Θέλω καταρχάς να ευχηθώ από καρδιάς σε έναν άνθρωπο που έχουμε διάγει έναν βίο, μία ζωή 35 ετών, να του ευχηθώ να είναι υγιής, χαρούμενος, πάντα με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έλαβα ένα μήνυμα, που θεωρώ ότι ήταν ένα μαζικό μήνυμα που έδωσε σε όλους τους φίλους, υποστηρικτές και έλαβα κι εγώ μήνυμα. Πραγματικά, θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, δεδομένου ότι όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δίπλα. Θα είχα πολύ μεγάλη χαρά γι' αυτό. Όμως, ίσως αυτή δεν ήταν κοινή μας επιθυμία».

«Εγώ θέλω με την παρουσία μου να νιώθει χαρούμενος, να νιώθει τις ευχές μου για την μελλοντική του πορεία και, σε καμία περίπτωση, δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δυσχερή θέση. Οπότε, αντιλαμβανόμενη κάποιες δυσχέρειες, δεν παρευρέθηκα», κατέληξε.