Το πρόσωπό της κάτω από το μακιγιάζ - Φωτογράφος πέτυχε την Μαρία Κορινθίου εντελώς άβαφη σε εκδήλωση

Παραμένει μια κούκλα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πρόσωπό της κάτω από το μακιγιάζ - Φωτογράφος πέτυχε την Μαρία Κορινθίου εντελώς άβαφη σε εκδήλωση

Σε ένα Opening στο Μοναστηράκι για το "Sisinely Gastro Bar" βρέθηκαν πρόσφατα πολλοί celebrities και ανάμεσά τους ήταν και η Μαρία Κορινθίου, η οποία επέλεξε να κάνει μια καθημερινή εμφάνιση, χωρίς μακιγιάζ και με casual ρούχα.

Η γνωστή ηθοποιός ανέκαθεν φρόντιζε τον εαυτό της και την εμφάνισή της, ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε παραμεληθεί λόγω του κορωνοϊού και είχε πάρει μερικά παραπάνω κιλά, όπως είχε η ίδια αποκαλύψει σε μια πρόσφατη συνέντευξή της.

Ωστόσο, η Μαρία Κορινθίου αποφάσισε να ανανεωθεί για αυτό και έδιωξε αρκετό βάρος από πάνω της, με την ίδια να είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ (δείτε εδώ την νέα εμφάνισή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό).

Η ίδια λοιπόν βρέθηκε πριν μερικές στην εκδήλωση για το "Sisinely Gastro Bar" και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly την απαθανάτισε μαζί με άλλους ηθοποιούς και όπως βλέπουμε είχε επιλέξει να εμφανιστεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ, κάτι που κάνει αρκετά συχνά, καθώς δεν θέλει να επιβαρύνει την επιδερμίδα της.

Η εμφάνιση της Μαρίας Κορινθίου σε εκδήλωση χωρίς μακιγιάζ

 Φωτογράφος πέτυχε την Μαρία Κορινθίου εντελώς άβαφη

 Φωτογράφος πέτυχε την Μαρία Κορινθίου εντελώς άβαφη σε εκδήλωση

Η Κορινθίου αποκάλυψε το μυστικό της που την έκανε να αδυνατίσει

Η Μαρία Κορινθίου είναι γενικά μια πολύ γυναίκα, που τραβάει τα βλέμματα και είναι αποδεκτό και από εκείνη πως ο σωματότυπος της είναι αρκετά Jucy. Μετά την γέννα της κόρης όπως αποκάλυψε και η ίδια στο Ποιος είναι πρωινιάτικα πήρε τα γνωστά κιλά της εγκυμοσύνης, τα οποία έμειναν με τον καιρό.

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση όταν κάποια στιγμή ταράχτηκε με το ζήτημα των κιλών και ξεκίνησε με βοήθεια διατροφολόγου πρωτεϊνούχα δίαιτα, για την οποία έχει ξαναμιλήσει πολύ ανοιχτά. Για να φτάσει στο σημερινό αποτέλεσμα δε δυσκολεύτηκε πολύ, καθώς τα λαχανικά, τα ψητά και φρούτα που έτρωγε της αρέσουν γενικότερα. Το μόνο που δεν ήθελε καθόλου ήταν το γιαούρτι, που ήταν απαιτούμενο και η ζάχαρη που έλειπε από τον καφέ της.

Μαρία Κορινθίου