«Δεν μπορεί ούτε να βαδίσει» - Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για την Σοφία Μαργαρίτη

Θα προχωρήσουν σε αγωγή κατά της παραγωγής του Survivor

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν μπορεί ούτε να βαδίσει» - Η αποκάλυψη του Απόστολου Λύτρα για την Σοφία Μαργαρίτη

Κατά του Ατζούν Ιλίτζαλι και της εταιρίας παραγωγής του Survivor, Acun Medya, στρέφεται η πρώην παίκτρια Σοφία Μαργαρίτη, λόγω του σοβαρού τραυματισμού στο πόδι της, που στάθηκε και ο λόγος της αποχώρησής της.

Το πρωί λοιπόν της Κυριακής 29/5, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το εξώδικό τους δεν ελήφθη υπόψιν και θα προχωρήσουν με αγωγή.

Οι επόμενες κινήσεις της Σοφίας Μαργαρίτη κατά της παραγωγής του Survivor

«Συμμετείχε στο Survivor και κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της η Σοφία Μαργαρίτη και δεν την πήγαν καν σε γιατρό, αν θέλετε να το πιστέψετε. Την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, ο οποίος της είπε ότι μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται, συνέχισε εκείνη να αγωνίζεται με αποτέλεσμα επιστρέφοντας στην Ελλάδα να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της και να της δημιουργηθεί μετατραυματιστή αρθρίτιδα. Με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, να μην μπορεί ούτε να βαδίσει.

Και όλο αυτό από αυτή την εγκληματική αμέλεια της παραγωγής να μην την πάνε σε κάποιον γιατρό και να μην έστω την ακούσουν ότι δεν επιθυμούσε να συνεχίσει. Άρα την υποχρέωσαν, προφανώς για δικούς τους λόγους, να μην αποχωρήσει και να συνεχίσει να αγωνίζεται με αφόρητους πόνους… Η παραγωγή όφειλε να δει το μέγεθος της ζημιάς… Η μπότα με γύψο που της έβαλαν, δεν είχε καμία σχέση με το κάταγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Η ανακοίνωση του Απόστολου Λύτρα για το εξώδικο της Σοφίας Μαργαρίτη

«Το δικηγορικό μας γραφείο έλαβε εντολή από την κα Σοφία Μαργαρίτη, πρώην παίκτρια του Survivor, όπως στραφεί ποινικά και αστικά εναντίον της εταιρίας που εκπροσωπεί το ανωτέρω παιχνίδι, διότι κατά την παραμονή της στο Survivor, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι της και υπέφερε από αφόρητους πόνους, οι υπεύθυνοι της παραγωγής δεν της προσέφεραν τις δέουσες ιατρικές υπηρεσίες και την υποχρέωσαν να συνεχίσει να αγωνίζεται με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρότατη βλάβη στην υγεία της.

Η παραγωγή του εν λόγω τηλεοπτικού προγράμματος επέδειξε πλήρη αδιαφορία για την υγεία και τη σωματική της ακεραιότητα. Δεν υπήρξε η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση του τραυματισμού της, αντιθέτως της απέκρυψαν το μέγεθος βλάβης που είχε υποστεί, διαβεβαιώνοντας τη ότι μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η υγεία της και να υποστεί μη αναστρέψιμη βλάβη.

Ερχόμενη στην Ελλάδα, υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες ιατρικές εξετάσεις και επεμβάσεις, πλην όμως δεν κατέστη ιατρικώς δυνατό να αποκατασταθεί η υγεία της.Σήμερα, εξαιτίας της αδιαφορίας, των πράξεων και παραλείψεων της συγκεκριμένης παραγωγής, δυσκολεύεται στη βάδιση, αδυνατεί να αθληθεί και έχει σοβαρότατα και μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας.

Αθήνα, 28-05-2022, Απόστολος Λύτρας».