«Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη με την αποκάλυψή της

«Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δινόταν τέτοια σπουδαιότητα στις πανελλαδικές»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή» - Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη με την αποκάλυψή της

Αρκετές είναι οι φορές που έχουμε δει την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει διάφορες εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media (δείτε επίσης εδώ την ανάρτηση που προκάλεσε "ανατριχίλα"). Αυτή τη φορά η γνωστή παρουσιάστρια του MEGA, θέλησε να γυρίσει πίσω στον χρόνο με αφορμή τις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς είναι κάτι που απασχολεί χιλιάδες μαθητές κάθε χρόνο.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Ελεονώρας Μελέτη

Συγκεκριμένα, έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση όλο νόημα καθώς θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους. Μεταξύ άλλων έγραψε: «1996. Παραμονή πανελλαδικών εξετάσεων. Ακούω discman, πιθανότατα Eros Ramazzotti. Με αφορμή τις πανελλαδικές θέλω να σας πω μια ιστορία.

Τότε κανείς δεν ήξερε ότι θα δώσω εξετάσεις. Θεωρούσαν δεδομένο ότι θα πάω εξωτερικό. Δεν το είχα μοιραστεί με κανέναν. Kαθηγητές, συμμαθητές, φίλους. Ο λόγος; Είχα τη βαθιά τοξική πεποίθηση ότι είμαι χαζή και ότι θα αποτύχω.

Αυτό με είχε κάνει να πιστέψω το πιο παρωχημένο σύστημα της τότε παιδείας που επιβράβευε την ικανότητα στη «παπαγαλία» και αναδείκνυε ως καλούς μαθητές όσους είχαν 20αρια. Ήμουν μια σχεδόν κακή μαθήτρια Με μαθηματικά, φυσική, χημεία, άλγεβρα, γεωμετρία, φυσική και χημεία πολύ κάτω από τη βάση. Από 6 έως 8. (Άριστα το 20)».

Έγραφα καλά όμως και ήμουν καλή στις ξένες γλώσσες αλλά οι βαθμοί μου με χαρακτήριζαν ως «κακή μαθήτρια που ποτέ δεν θα περάσει». Προετοιμάστηκα κρυφά για τις παννελαδικες 1 χρόνο. Τρίτη δέσμη. Και το έκανα κρυφά για να μη χρεωθώ την αποτυχία. Να μη πει κανείς αυτό ακριβώς που ήδη άκουγα προκαταβολικά. «Έδωσε κ απέτυχε». Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δινόταν τέτοια σπουδαιότητα στις πανελλαδικές. Γιατί έσκαγε μέσα στις ψυχές των μαθητών τέτοιο κύμα άγχους και πίεσης».

«Γιατί να σχολιάζει το 2022...» - Η αναφορά της Μελέτη για το άρθρο με την διαφορά ηλικίας με τον Μαροσούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 2/5 η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αιχμηρή ανάρτηση που έκανε πρόσφατα για ένα άρθρο που ανέβηκε σχετικά με την διαφορά ηλικίας της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, ενώ αμέσως μετά μίλησε και για την κόρη της.

«Μέσα από αυτή την τοποθέτηση, γιατί αναφέρθηκες στο ποστ που είχα κάνει για τη διαφορά ηλικίας, όπου εγώ δεν το έχω κρύψει, δεν είναι κάτι καινούργιο, δεν είναι κάτι που το ακούω πρώτη φορά. Δεν είναι κάτι που με έθιξε επειδή το άκουσα πρώτη φορά. Εγώ αυτοσαρκάζομαι κιόλας γιατί λέω ότι σε αυτό που άλλοι βλέπουν ένα τέκνο μου, εγώ βλέπω ένα τεκνό. Και πραγματικά δεν έχω κανένα θέμα με αυτό και δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Εγώ εκεί μένω, ότι δεν θα έπρεπε να έχει και κανένας άλλος. Από τη στιγμή που δεν έχω εγώ, γιατί έχει ο άλλος;

Γιατί να σχολιάζει το 2022 αν ένα ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάνω είτε η γυναίκα είτε ο άντρας; Το συγκεκριμένο σάιτ, που δεν το έβγαλα στη φόρα, το είχε κάνει συστηματικά άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο, το ίδιο άρθρο, με άλλη αφορμή και για άλλες παρουσιάστριες», ανέφερε η παρουσιάστρια.