Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Τσαλίκη και την οικογένειά του - Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του μικρότερου γιου

Η ανάρτηση στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Τσαλίκη και την οικογένειά του - Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του μικρότερου γιου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιώργος Τσαλίκης καθώς ο μικρότερος γιο του είχε τα γενέθλιά του. Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσαλίκης έγινε 14 χρόνων και όπως ήταν λογικό, ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να του ευχηθεί με μια δημόσια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Μιας και είναι αρκετά ενεργός λοιπόν στα social media καθώς δημοσιεύσει διάφορες αναρτήσεις από την καθημερινότητά του, κοινοποίησε μια φωτογραφία του μικρού την ώρα που έσβηνε τα κεράκια της τούρτας.

Μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Σε λίγο δε θα μπορώ να πω ούτε τον μικρό μας, μικρό! Να τα χιλιάσεις Άγγελέ μου. Σε λατρεύουμε». (Δείτε εδώ τον μεγαλύτερο του γιο)

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη

Δυστυχώς έγινε γνωστό - Άσχημα νέα για τον Γιώργο Τσαλίκη

Μαζί με την Εβελίνα Νικόλιζα παρουσιάζει φέτος ο Γιώργος Τσαλίκης το κωμικό παιχνίδι "Τι Φάση" στον ALPHA, με το τηλεοπτικό δίδυμο να σκέφτεται τις καλύτερες φάρσες σε ανυποψίαστους ανθρώπους, ωστόσο μερικοί από αυτούς έχουν ψιλιαστεί την φάρσα.

Ωστόσο, το εν λόγω παιχνίδι δεν έχει κερδίσει τόσο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, μιας και τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι ικανοποιητικά, με αποτέλεσμα το κανάλι να προχωρά σε ριζικές αποφάσεις.

Τέλος από τον ALPHA Τσαλίκης και Νικόλιζα

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, ο ALPHA κάνει ολική στροφή στην μυθοπλασία και τέλος στα ψυχαγωγικά πρότζεκτς για την προσεχή σεζόν. Το κανάλι θα συνεχίσει με σειρές μυθοπλασίες, όπως το "Αυτή η νύχτα μένει" και στο slot μετά τις 22:30, γεγονός που βγάζει το κάδρο τα διασκεδαστικά προγράμματα.

undefined

Με βάση τα νέα δεδομένα, δεν θα συνεχίσουν του χρόνου το Blackout με τον Αναστάσιο Ράμμο και το Τι Φάση με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα. Τα δυο παιχνίδια που μπήκαν στην μάχη της prime time στο δεύτερο μισό της σεζόν, θα ολοκληρωθούν κανονικά μέσα στον Ιούνιο και με τον αρχικό αριθμό επεισοδίων που είχε συμφωνηθεί, χωρίς παράταση για Σεπτέμβριο.