Λάκης Γαβαλάς: "Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην.."

Εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του γνωστού σχεδιαστή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λάκης Γαβαλάς:

Στο site «Παραπολιτικά» και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη την Κυριακή 29/5 ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο εκκεντρικός σχεδιαστής , σε μια εξομολόγηση από τα βάθη της ψυχής του μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο του κανάλι , για το κτίριο της Κάντζας που πρόσφατα άλλαξε ιδιοκτησία μέσω πλειστηριασμού έναντι 9 εκατομμυρίων, το σπίτι στη Μύκονο , ενώ απαντά στο αν φοβάται το ενδεχόμενο να ξαναμπεί φυλακή.

Τι εξομολογήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς

Στο ερώτημα για το νέο του κανάλι στο Youtube , ο σχεδιαστής ομολόγησε ότι το έκανε καθώς ένιωθε περιττός στα κανάλια, επομένως ένιωσε την ανάγκη να ακούει ο κόσμος τις συμβουλές και τα αστεία του.

Παράλληλα για τη σχέση του με τη μόδα και στη συνεργασία με τον οίκο Hermes , απάντησε πως έχει αφήσει πίσω την εταιρεία Lak , ενώ αυτή τη στιγμή είναι σύμβουλος σε τρεις εταιρείες μόδας και αξεσουάρ, διδάσκει σε δύο σχολές μόδας ενώ είναι και art director στο κατάστημα που ανοίγουν στη Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη με τον Βλάσση Χολέβα. Με την Hermes συνεργάζεται από το 2002 μετρώντας ήδη τρεις πολύ επιτυχημένες συνεργασίες σε τσάντες.

Τόσο το ακίνητο του στη Μύκονο, όσο και αυτό στην Κάντζα πουλήθηκαν και βγήκαν σε πλειστηριασμό αντίστοιχα. Ο ίδιος δηλώνει ότι '' Ήταν σαν ένα κακό μήνυμα που το έκανε delete''.(Δείτε φωτογραφίες από την ονειρική βίλα του σχεδιαστή στη Μύκονο)

Δήλωσε συγκλονισμένος από τα καλά λόγια με τα οποία αναφέρονται οι άνθρωποι στο βιβλίο του , την αυτοβιογραφία του « Λάκης Γαβαλάς loaded» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από τις εκδόσεις «Άγκυρα».

Τέλος για το ενδεχόμενο επιστροφής στη φυλακή, σχολίασε χιουμοριστικά : Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην απιστήσω στο glamour και πέσω θύμα του κιτς, όπως πολλοί.

Ξεκινάει το κανάλι του στον Youtube με γυμνή εμφάνιση της...

Το πρωί της Τρίτης 24/5 η κάμερα του Happy Day πέτυχε τον Λάκη Γαβαλά και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για το πιο ακραίο περιστατικό που του συνέβη σε επίδειξη μόδας (δείτε εδώ το πιο ακραίο που συνέβη στον Βασίλειο Κωστέτσο) αλλά και για το κανάλι του στο Youtube.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η συζήτηση για το νέο του κανάλι στο Youtube. Ο σχεδιαστής αποκάλυψε ότι θα δούμε την Μάγκυ Χαραλαμπίδου γυμνή, ντυμένοι μόνο με δίσκους βινύλ, ενώ τόνισε πως αν αυτό πάει καλά θα καλέσει και άλλους για να ξεγυμνωθούν.