Για μπάνιο με τα παιδιά του - Η τρυφερή φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού που "έριξε" το instagram

Έχουν μεγαλώσει πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για μπάνιο με τα παιδιά του - Η τρυφερή φωτογραφία του Δημήτρη Σκουλού που

Το καλοκαίρι ξεκίνησε από νωρίς για τον Δημήτρη Σκουλό και τη σύζυγό του Τζέλλα, καθώς στις 28/5 αποφάσισαν να κάνουν την πρώτη τους βουτιά και η φωτογραφία από αυτή τη στιγμή είναι όσο τρυφερή όσο φαντάζεστε.

Ο γνωστός φωτογράφος και πρώην κριτής του GNTM παρά τις πολλές του υποχρεώσεις βρήκε χρόνο για να απολαύσει μερικές δροσερές στιγμές παρέα με τα παιδιά και την σύζυγό του. Άλλωστε μας έχει συνηθίσει στην ανάρτηση τρυφερών στιγμιοτύπων με την οικογένειά του. (Δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανέβασε στα γενέθλια της όμορφης συζύγου του)

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Δημήτρης Σκουλός και ''έριξε'' το instagram

Ο φωτογράφος αποθανάτισε τα παιδιά του σε μια πολύ τρυφερή στιγμή, με τη μεγάλη του κόρη να βοηθά τη μικρή να μάθει κολύμπι και να απολαμβάνουν το πρώτο τους μπάνιο μαζί.

Ο ίδιος απαθανάτισε αυτή τη στιγμή και σχολίασε: «Όταν με ρωτάνε τι είναι ευτυχία για εμένα. Το πρώτο μας μπάνιο. #myfamilyiseverythingtome».

Η τρυφερή φωτογραφία των παιδιών του

Ολόκληρη γυναίκα η κόρη του

Ο Δημήτρης Σκουλός μπορεί να έχε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως ποτέ δεν ξεχνάει τις δύο μεγάλες του αγάπες, που δεν είναι άλλες από τα κορίτσια της ζωής του. Η σχέση του με τη γυναίκα του κρατιέται ζωντανή και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από τις τρυφερές αναρτήσεις στο Instagram (Δείτε το δημόσιο φιλί στο στόμα).

Η τελευταία μάλιστα ανάρτηση του είναι πολύ συγκινητική καθώς είναι πλέον φανερό, το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κορούλα του. Μπαμπάς και κόρη λοιπόν, βγήκαν οι δύο τους για φαγητό και αυτό ήταν κάτι, που ξετρέλανε τον φωτογράφο.

Ποιος πατέρας δεν νιώθει μεγάλη χαρά όταν τα παιδιά του μεγαλώνουν και καταφέρνουν μέσα στο χρόνο να διατηρούν μια ουσιαστική και αληθινή σχέση. Μιας και η μικρή είναι και μοναχοπαίδι ένας λόγος παραπάνω ο Σκουλός να της έχει μεγάλη αδυναμία και να της το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

«Όταν βγαίνεις με την κόρη σου για φαγητό οι δύο σας», έγραψε στο story του ο Δημήτρης Σκουλός.

Σκουλός και κόρη