«Η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που...» - Ο Λάκης Γαβαλάς "άδειασε" δημόσια την Παπαγεωργίου

Τα αιχμηρά σχόλιά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που...» - Ο Λάκης Γαβαλάς

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής 29/5 ο Λάκης Γαβαλάς τόσο για το GNTM όσο και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για την οποία μάλιστα αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο.

Τα "καρφιά" του Λάκη Γαβαλά στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Έχουμε κάνει συζητήσεις αλλά δεν νομίζω ότι αμφότεροι είχαμε κάποιο ενδιαφέρον. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν χρήσιμος σε ένα τέτοιο concept και δεν έχω άποψη γιατί όταν δεν παρακολουθείς ποια είναι η στρατηγική ενός πράγματος, δεν έχεις και γνώμη. Πιστεύω ότι είναι ένα καλό προϊόν, αν το αριστοκρατεύσουν θα το βλέπω κι εγώ.

Να μην είναι λαϊκό και να μην καταπιέζουν τα παιδιά παραπάνω από ότι πρέπει γιατί δεν πρέπει τα παιδιά να είναι υλικό προς εκμετάλλευση, όσο κρατά η εκπομπή. Θα πρέπει αν προετοιμάζονται σταθερά, συγκεκριμένα κι επιστημονικά στο όταν βγούνε να είναι χρήσιμοι στη μόδα, στην οποία έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα κι οφείλουν να σεβαστούν τη γνώμη μου».

Για το αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάσει τελικά το Love Island: «Αρχίζω να πιστεύω ότι η Ηλιάνα είναι σαν ένα πιόνι, που τη βάζουν από το ένα παιχνίδι στο άλλο. Δηλαδή μήπως πρέπει να ανοίξει ένα καζίνο; Δεν ξέρω κάθε μέρα ακούω και κάτι άλλο. Είναι πολύ όμορφο κορίτσι και νομίζω ότι πρέπει να βρει έναν ωραίο γκόμενο να πάει διακοπές σε τέτοια νησιά και να αποδείξει πως δεν είναι ανάγκη να το κάνει μπροστά στις κάμερες».

H απάντηση «κόλαφος» για το My Style Rocks

Σε εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας πέτυχαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Λάκη Γαβαλά, την Παρασκευή 27/5, ο οποίος είχε όρεξη να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο σχεδιαστής, που πρόσφατα έχασε το σπίτι του σε πλειστηριασμό δεν έχει χάσει το χιούμορ του και την χαρά του για ζωή.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν έχει ένα ακριβό ρολό, σαν αυτό που θέλουν όλοι οι άντρες εκείνος απάντησε: «Από άντρες έχω αρκετό από ρολόγια λίγα».

Στη συνέχεια η συζήτηση πήγε για το My Style Rocks, ενώ του Λάκη Γαβαλά του ξέφυγε ότι είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και να βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Χριστοπούλου στην κριτική επιτροπή.

«Μ' αρέσει πολύ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σαν παρουσιάστρια και έτσι και αλλιώς είπαμε ότι θα είμαστε μα..», σταμάτησε απότομα τη δήλωση του ο σχεδιαστής και προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας: «Δεν ξέρω αν είμαι τελειωτικά στην εκπομπή, είμαι επιλαχών».