«Αυτό με ενόχλησε» - Το παράπονο της Ανδρομάχης για την αντιμετώπισή της ως ξένη στη Eurovision

Οι δηλώσεις της στις κάμερες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Αυτό με ενόχλησε» - Το παράπονο της Ανδρομάχης για την αντιμετώπισή της ως ξένη στη Eurovision

Η Ανδρομάχη, η οποία ξεσήκωσε πρόσφατα με τις δηλώσεις της, εκπροσώπησε στη φετινή Eurovision 2022 την Κύπρο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να ανέβει στην σκηνή του τελικού. Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy day, και αναφέρθηκε στο παράπονό της και γενικότερα στα συναισθήματά της για το γεγονός πως την αντιμετώπισαν σαν ξένη εδώ στην Ελλάδα.

Το παράπονο της Ανδρομάχης

«Έχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μας λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε. Γενικά, το μόνο πράγμα που με πικραίνει, για να το πω έτσι, είναι ότι είμαι μία Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα.

Είμαι Ελληνίδα καλλιτέχνης, Έλληνες με ακούνε, για Έλληνες, κυρίως, τραγουδάω, και για τους Έλληνες και για τους Κύπριους εννοείται, και με ενόχλησε λίγο το ότι είδα μια αντιμετώπιση σαν να είμαι κάποια ξένη, από κάπου αλλού, δεν ξέρω πώς να το πω», είπε η Ανδρομάχη.

«Αυτό με ενόχλησε», τόνισε κλείνοντας η Ανδρομάχη.

Η τρυφερή ανάρτηση του συντρόφου της Ανδρομάχης

Μετά την απογοήτευση πολλών από τον αποκλεισμό της Κύπρου στον β' ημιτελικό της Eurovision το βράδυ της Πέμπτης 12/5, μετά την Ανδρομάχη που σχολίασε το γεγονός, και ο σύντροφός της ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο Τορίνο, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση και καμάρωσε την αγαπημένη του στη σκηνή της Εurovision.

Ο Ανδρέας λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία κοινή τους φωτογραφία ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Προχωράμε όποιος βλέπει και ακούει καταλαβαίνει» δείχνοντας έτσι και δημόσια το θαυμασμό και την στήριξη στην αγαπημένη του, και η ίδια αναδημοσίευσε την ανάρτηση στο δικό της προφίλ.

Η ανάρτηση όλο νόημα και η στήριξη του συντρόφου της Ανδρομάχης