Με κοιλιακούς φέτες και γεμάτος τατουάζ - Εντυπωσιάζει η νέα εικόνα του Άγγελου Λάτσιου

Οι νέες φωτογραφίες του με μαγιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με κοιλιακούς φέτες και γεμάτος τατουάζ - Εντυπωσιάζει η νέα εικόνα του Άγγελου Λάτσιου

Αρκετά ανανεωμένος και αλλαγμένος είναι ο Άγγελος Λάτσιος σε σχέση με παλαιότερα, μιας και διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο και αυτό βγαίνει πως τα έξω. Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται τους τελευταίους μήνες σε σχέση με την Γαία Μερκούρη και μάλιστα πήγαν όλοι μαζί αυτό το ΣΚ στην Άνδρο (δείτε εδώ την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια).

Ο Άγγελος διατηρεί μάλιστα και έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την ζωή του αλλά και από τα συχνά ταξίδια που κάνει. Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες του από το μπάνιο που έκανε στην θάλασσα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, διακρίνουμε και μια μεγάλη αλλαγή στο σώμα του, μιας και έχει "φουσκώσει" αλλά και γραμμώσει ενώ αν ενδέχεται να έχει κάνει και μερικά νέα τατουάζ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε μέσα σε μόλις λίγα λεπτά χιλιάδες likes αλλά και σχόλια, όπως γίνεται με σχεδόν κάθε φωτογραφία άλλωστε που δημοσιεύει.

Οι νέες φωτογραφίες του Άγγελου Λάτσιου με μαγιό

Κορμάρα όμως είναι και η σύντροφός του, Γαία Μερκούρη

Πολύ έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα η κούκλα κόρη της Δωροθέα Μερκούρη, Γαία, μιας και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο. Το ζευγάρι φαίνεται ευτυχισμένο και ερωτευμένο και συχνά μοιράζονται κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Η Γαία διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η ίδια μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από το μπάνιο που έκανε στην θάλασσα, με την Γαία να φορά ένα απίθανο μπλε μαγιό, που την κολακεύει απίστευτα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο τα likes όσο και τα σχόλια πήραν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά "φωτιά".