Το τελευταίο αντίο στο Δάκη - Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Το ανακοίνωσαν στο Πρωινό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Το τελευταίο αντίο στο Δάκη - Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Θλίψη σκόρπισε σε όλη τη χώρα την Κυριακή 29/5 η είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή Δάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, ύστερα από μάχη χρόνων με τον καρκίνο. Ο θάνατος του σπουδαίου καλλιτέχνη αποτελεί μεγάλη απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο, με μηνύματα φίλων και συναδέλφων του να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο.

Το τελευταίο αντίο στον Δάκη

Το πρωί της Δευτέρας 30/5 ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, ανακοίνωσε πως η κηδεία του Δάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/5 στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, όπου εκεί θα τον αποχαιρετήσουν όσοι τον λάτρεψαν ολα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας πορείας του.

Το τελευταίο αντίο στο Δάκη

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η επιθυμία της οικογένειας του Δάκη είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Συγκινημένη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την απώλεια του...

Με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας 30/5 η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αναφέρθηκε σε έναν θάνατο που σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, την Κυριακή 29/5.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μιλήσει για το θάνατο του Δάκη σε ηλικία 79 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Τι δικό τους "αντίο" μάλιστα, είπαν τόσο η Ναταλία Γερμανού, όσο και η Κατερίνα Καινούργιου.

"Δεν θα μπορούσαμε παρά να ξεκινήσουμε με ένα αγαπημένο κομμάτι του Δάκη που έφυγε από τη ζωή, αλλά έχουμε πει ότι μπορεί να στεναχωριόμαστε με την ανθρώπινη ιστορία ενός καλλιτέχνη, χαιρόμαστε όμως που μένει αναλλοίωτη η μνήμη του μέσα από το έργο του και ο Δάκης έχει ερμηνεύσει απίστευτα τραγούδια. Είμαι σίγουρη ότι θα τα τραγουδάνε και οι επόμενες γενιές", ανέφερε χαρακτηριστικά.