Δυο μέτρα τα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια - Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η νέα φωτογραφία της

Αξιοζήλευτο το κορμί της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυο μέτρα τα πόδια της Ζέτας Μακρυπούλια - Κάνει τον γύρο του διαδικτύου η νέα φωτογραφία της

Ανάμεσα στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία προσέχει πολύ την εμφάνισή της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει αμακιγιάριστη και ατημέλητη.

Η γνωστή παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την δουλειά και την ζωή της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ζέτα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δυο νέες φωτογραφίες της, στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει ξαπλωμένη στον καναπέ, ντυμένη casual.

Μάλιστα, η πόζα που έχει πάρει κάνει τα πόδια της να φαίνονται πολύ ψηλά, ωστόσο κι από μόνη της η ίδια είναι αρκετά ψηλή και αδύνατη.

«Κυριακάτικη ξάπλα! Εσάς που σας βρίσκω; #sunday #mood», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι νέες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια

Τα μυστικά της δίαιτας της

Η Ζέτα Μακρυπούλια διαθέτει ένα πολύ εντυπωσιακό κορμί και αυτό φαίνεται από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με στενά παντελόνια αλλά και φορέματα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Το σώμα αυτό λοιπόν διατηρεί με σωστή διατροφή και γυμναστική.

Από το περιοδικό YOU

Αδύνατη από... κούνια, κάποια στιγμή «έφαγα λίγο παραπάνω και το παράκανα. Πήρα 10 κιλά και ήθελα να τα χάσω» είχε πει η Ζέτα Μακρυπούλια στο παρελθόν, ακολουθώντας "στρατιωτικά" μια διατροφή για 1 χρόνο χωρίς ψωμί, τυριά και λιπαρά. Το μυστικό της; Βάζει 1 κ.γλ. κύμινο στο κρέας της, που τη προσθήκη του σε διαιτητικά πιάτα διεγείρει την απώλεια βάρους - κάθε μέρα επί 3 μήνες αυξάνεται κατά 1,5 κιλό η απώλεια βάρους.

GYM TIP

Ζέτα Μακρυπούλια δίαιτα

Παράλληλα έβαλε την άσκηση στη ζωή της με pilates και TRX, ενώ η καραντίνα της... γνώρισε το περπάτημα, που μέχρι σήμερα συνεχίζει ανελλιπώς. Μάλιστα, δεν αμελεί να καταναλώνει μια μικρή μπανάνα πριν από την γυμναστική, καθώς είναι άριστη πηγή καλίου και άκρως σημαντική για την καλή λειτουργία των μυών.

Επιπλέον, το μαγγάνιο που περιέχει είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό και την αυξημένη ενέργεια που χρειάζεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.