Κυριακάτικη βόλτα στο πάρκο με τις κόρες του - Η γλυκιά ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Η φωτογραφία που ανέβασε και το συγκινητικό σχόλιο της Μπόμπας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Κυριακάτικη βόλτα στο πάρκο με τις κόρες του - Η γλυκιά ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Ο απόλυτος χαζομπαμπάς Σάκης Τανιμανίδης δε χορταίνει να περνάει χρόνο με τις κόρες του, γεγονός που είναι ξεκάθαρο από τις συχνές αναρτήσεις του στο Instagram. O πετυχημένος επιχειρηματίας και παρουσιαστής είναι αρκετά ενεργός στα social media αλλά ειδικά από τότε που απέκτησε στη ζωή τα δύο κοριτσάκια του με την Χριστίνα Μπόμπα, ο προσωπικός του λογαριασμός έχει κατακλυστεί από αυτές τις δύο μικρούλες(δείτε εδώ την τελευταία που παίζουν).

Το ζευγάρι κάνει πλέον μια διαφορετική ρουτίνα, που δε θυμίζει σε τίποτα με την προηγούμενη, που είχε. Η τελευταία ανάρτηση του Τανιμανίδη την Κυριακή 29/5 από τη βόλτα με την Αριάνα και τη Φιλίππα το αποδεικνύει για άλλη μία φορά. Η φωτογραφία συνοδευόταν από την πιο γλυκιά λεζάντα: ''Οι Κυριακές μας πλέον έχουν αλλάξει «λιγάκι»….προς το ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ όμως!'' και τη μαμά Χριστίνα να σχολιάζει: «η ζωή μου όλη».

σχολιο Μπομπας

Η Κυριακάτικη ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη με τις κόρες του

Αποθέωσε την Μπόμπα στο Instagram

Η Χριστίνα Μπόμπα, λίγο πριν οι δύο κόρες της σβήσουν την τούρτα για τα πρώτα τους γενέθλια, πόζαρε φορώντας το μαγιό της και θέλησε να δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα από αυτό που θα περίμενε κανείς. Έντεκα μήνες, λοιπόν, μετά την γέννα των διδύμων η εικόνα της έχει αλλάξει, αλλά ο τρόπος που βλέπει τον εαυτό της είναι ακόμη καλύτερος.

Η νεαρή μανούλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της μετά την απόκτηση της Αριάνας και της Φιλίππας και παρόλο που δεν είναι το ίδιο γυμνασμένη και γραμμωμένη, οι καμπύλες και τα "ψεγάδια" που μπορεί να βλέπει όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη εξαφανίζονται, καθώς η χαρά και η ευγνωμοσύνη της για το "δώρο" που της δόθηκε είναι μεγαλύτερη από οποαδήποτε σκέψη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την άλλη πλευρά, που απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα και μας το δείχνει με τα τρυφερά παιχνίδια που παίζουν μαζί, έδωσε την πιο όμορφη απάντηση στα λόγια της γυναίκας του και έδιωξε κάθε αμφιβολία που μπορεί να αιθάνεται για την ομορφιά της.

«Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό… έχει τα σημάδια και τις καμπύλες του πιο όμορφου χρόνου της ζωής μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, της έκανε το πιο γλυκό σχόλιο: «Φέτος είσαι πιο sexy από ποτέ».

Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη στην Χριστίνα Μπόμπα