Απέκλεισαν τον Πιλίδη από τους Μεσογειακούς Αγώνες Πάλης - Δύσκολες ώρες για τον πρώην παίκτη του Survivor 5

"Ξέσπασε" στον λογαριασμό του στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απέκλεισαν τον Πιλίδη από τους Μεσογειακούς Αγώνες Πάλης - Δύσκολες ώρες για τον πρώην παίκτη του Survivor 5

Ο Γιώργος Πιλίδης και ο Γιώργος Κουγιουμτζίδης βρέθηκαν εκτός της Εθνικής ομάδας πάλης στους Μεσογειακούς Αγώνες, καθώς δεν δηλώθηκαν για τους Μεσογειακούς Αγώνες. Γι' αυτό οφείλονται τα περιστατικά που συνέβησαν την περασμένη εβδομάδα στο Κιλκίς κατά το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης.

Η ΕΛΟΠ έκανε γνωστή την είδη μέσω επίσημης ανακοίνωσης, ενώ αμφότεροι είναι στη λίστα των αθλητών που θα κληθούν να απολογηθούν για τα όσα έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον Πιλίδη να κατηγορείται για ύβρεις προς πρόσωπα του ΔΣ της ομοσπονδίας και τον Κουγιουμτζίδη να είναι υπό έλεγχο από την πειθαρχική επιτροπή, εξετάζοντας αν έχει εμπλοκή για τα επεισόδια της Κυριακής, όπου ο προπονητής του πιάστηκε στα χέρια με τον Καρντάνοφ.

Ποια είναι η τελική απόφαση της ομοσπονδίας και πως αντέδρασε ο Γιώργος Πιλίδης

Η ομοσπονδία ενώ έχει συνεδριάσει από την Τρίτη, δεν έχει προβεί σε καμία ανακοίνωση καθώς περιμένει να δει αν θα ζητήσει έρευνα ο εισαγγελέας, ενώ θα γίνει ενδελεχής έρευνα για το πόσοι και αν εμπλέκονται στην επίθεση της Κυριακής ανάμεσα στον Καρντάνοφ και τον Λοϊζίδη.

Μαζί με τον Γιώργο Πιλίδη και τον Γιώργο Κουγιουμτζίδη βρέθηκαν και οι Πρεβολαράκη, Ζαχείλα στις γυναίκες και οι Βλαντός, Πρεβολαράκης, Ντούνιας, Αλεξανδρίδης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μάλιστα, "ξέσπασε" μετά από αυτή την απόφαση και θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, να αναφερθεί στο συμβάν και να ζητήσει να σταματήσει αυτή η κατάσταση, διότι του στερείται μία τεράστια ευκαιρία, σε κάτι για το οποίο έχει παλέψει ακόμα και η οικογένεια του για να το καταφέρει.

«Φτάνει πια να μας αγνοείτε !!!‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ Ζήτω για πρώτη φορά την στήριξη όλων σας… περιμένουμε 4 χρόνια αυτούς τους αγώνες έχουμε ρίξει αίμα και ιδρώτα… δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας το στερήσει.. (ΔΗΛΩΝΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΩ) ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

«Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία! Προσπαθούν να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε το πρωί της Κυριακής 1/5 ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων ξέσπασε κατά της Ομοσπονδίας, τονίζοντας μάλιστα πως δέχεται πόλεμο, ενώ πριν λίγο καιρό μίλησε και για τις δυσκολίες της οικογένειάς του.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε με αιχμηρά λόγια και στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

«Μετά το Survivor έχω επιστρέψει στην καθημερινότητά μου και στις προπονήσεις μου. Μου αρέσει πολύ που με αναγνωρίζει ο κόσμος, αλλά με ενοχλεί πολύ που με έμαθαν από το Survivor. Δεν θα έμπαινα ξανά στο Survivor. Δέχομαι πόλεμο από την Ομοσπονδία.

Η Ομοσπονδία δε στηρίζει τα παιδιά της με κανένα τρόπο, δεν μας πληρώνουν. Ένα μήνα πριν μπω στο Survivor είχα βγει παγκόσμιος πρωταθλητής. Εγώ είπα ότι σε καμία περίπτωση δεν θα έστηνα αγώνα. Αντί να βγει η Ομοσπονδία να με καλύψει, προσπαθεί να μου λερώσει το όνομα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν συναντήθηκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Εύχομαι ο Άρης να μάθει όσα λέει ο Κωνσταντίνος. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι άνανδρος. Τα έχω πάρει τα χρήματα. Ο Acun είναι πολύ ξηγημένος, δεν είναι… Ομοσπονδία», κατέληξε.