«Αναγκάστηκε να...» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Πιλίδης για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του

Η μητέρα του έκανε τα πάντα για να μπορεί να κατεβαίνει σε αγώνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αναγκάστηκε να...» - Συγκλονίζει ο Γιώργος Πιλίδης για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του

Ο Γιώργος Πιλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 11/4, και επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η οικογένειά του, ώστε να μπορεί να παρευρεθεί στους αγώνες του. Μίλησε, ακόμη, και για την σύντροφό του με την οποία ονειρεύεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το προηγούμενο διάστημα, προχώρησε σε αποκαλύψεις για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και, μάλιστα, αποκάλυψε την πραγματική αιτία αποχώρησης.

Οι δηλώσεις του Γιώργους Πιλίδη για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του εξαιτίας των αγώνων του

«Σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο έχω κερδίσει 9 μετάλλια. Στην πάλη ξεκίνησα μικρός, με έφερε ο παππούς μου που ήταν παλαιστής. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, στερηθήκαμε πολλά για να πάω στους αγώνες, η μάνα μου αναγκάστηκε να πουλήσει τα χρυσαφικά της», δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Η μαμά, μάς μεγάλωσε μόνη, είναι χωρισμένοι οι γονείς μου, έχει στερηθεί τα πάντα για εμάς. Κάθε φορά που αγωνίζομαι το κίνητρο μου είναι η οικογένειά μου».

Όσον αφορά την σχέση του, είπε: «Θα πρέπει να ρωτήσουμε την ίδια την κοπέλα μου αν θέλει να παντρευτούμε, υπάρχει στα πλάνα. Πριν κάνω οικογένεια θέλω να είμαι εξασφαλισμένος για να μεγαλώσω τα παιδιά μου χωρίς στερήσεις. Με την Όλγα είμαστε μαζί από τα 16 μου, γνωριστήκαμε μέσω instagram».

«Μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ...» - ''΄Αστραψε και βρόντηξε'' για το χώρο της πάλης

O Γιωρίκας Πιλίδης αποτελεί μια πολύ αγαπητή φυσιογνωμία ανθρώπου, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5. Από την αποχώρηση του και μετά, τον έχουμε δει σε αρκετές δηλώσεις του και έτσι την Πέμπτη 7/4 αποφάσισε να δώσει άλλη μια ειλικρινή συνέντευξη στο Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Μεταξύ των όσων μοιράστηκε, στάθηκε στο άθλημα που ακολουθεί και με πολλές δυσκολίες υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Γιωρίκας έχει ξανά πετάξει καρφιά για την ομοσπονδία πάλης και μάλιστα αυτή τη φορά τόνισε πως αν δεν είχε δικό του, ξεχωριστό χορηγό θα είχε απομακρυνθεί από τον χώρο.

«Δόξα τω Θεώ έχω το χορηγό μου που με στηρίζει πάρα πολύ, αλλά μέσα στην ομοσπονδία γίνονται πολύ άσχημα πράγματα. Το λέω με λύπη και στεναχώρια γιατί έχουν φύγει 20 αθλητές από αυτό το άθλημα γι’ αυτούς τους λόγους. Ήμουν κι εγώ έτοιμος να τα παρατήσω, αν δεν είχα το χορηγό μου θα τα είχα παρατήσει», είπε ο Γιωρίκας Πιλίδης.