«Έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου» - Δάκρυσε ο Μάκης Δελαπόρτας στον αέρα της εκπομπής για τον Δάκη

«Αποχαιρετώ τα εφηβικά μου χρόνια»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου» - Δάκρυσε ο Μάκης Δελαπόρτας στον αέρα της εκπομπής για τον Δάκη

Ο Δάκης έφυγε από τη ζωή, την Κυριακή 29/5, και πολλοί από τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου θέλησαν να μιλήσουν για την ιστορία πίσω από το όνομα του τραγουδιστή, αλλά και για τις σχέσεις που διατηρούσαν μαζί του πριν τον αποχαιρετήσουν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ANT1, το Πρωινό, την Δευτέρα 30/5, αλλά και η Μπέτυ Μαγγίρα που μίλησε γι' αυτό στη δίκη της εκπομπή.

Ο ίδιος ανέφερε πως ο καλλιτέχνης ήταν ένας πολύ δικός του άνθρωπος και το γεγονός πως τον είχε καλέσει για να του δείξει και να του παραχωρήσει το αρχείο του, για να το χρησιμοποιήσει με τον πιο κατάλληλο τρόπο μετά τον θάνατό του, τον έκανε να "λυγίσει" στον αέρα της εκπομπής.

Οι δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα για τον Δάκη

«Αποχαιρετώ τα εφηβικά μου χρόνια, αλλά κι έναν πολύ δικό μου άνθρωπο. Έναν άνθρωπο της ζωής μου, της καθημερινότητάς μου, της καρδιάς μου. Είμαι από τους λίγους ανθρώπους που με κάλεσε να πάω σπίτι του και να μου δώσει το αρχείο του.

Και μου είπε πως “εσύ ξέρω πως τα αγαπάς και ξέρω και τι πρέπει να κάνεις όταν εγώ πια δεν θα είμαι εδώ”», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνετε πως η φόρτισή μου είναι πολύ μεγάλη γιατί έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου».

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Το πρωί της Δευτέρας 30/5 ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, ανακοίνωσε πως η κηδεία του Δάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/5 στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, όπου εκεί θα τον αποχαιρετήσουν όσοι τον λάτρεψαν ολα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας πορείας του.

Το τελευταίο αντίο στο Δάκη

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η επιθυμία της οικογένειας του Δάκη είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».