Γενέθλια και απονομή - έκπληξη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Είχε στο πλευρό του τη σύζυγο και τα παιδιά του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Γενέθλια και απονομή - έκπληξη για τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Το βράδυ της Κυριακής 29/5, πραγματοποιήθηκε μία όμορφη εκδήλωση, όπου ο Γιώργος Παπαδόπουλος γιόρτασε μαζί με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα τα γενέθλιά του αλλά και την απονομή του τελευταίου του δίσκου. Ο γνωστός τραγουδιστής κλείνει τα 37α του χρόνια και το διασκέδασε έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, τα παιδάκια του(δείτε εδώ την πρόσφατη οικογενειακή τους απόδραση), τους φίλους τους αλλά και κάποιους από τους συνεργάτες τους.

Γενέθλια και απονομή για τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Το πάρτι γενεθλίων πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι, όπου παρευρέθηκαν πολλοί celebrities,όπως: Άντζελα Δημητρίου, Μελίνα Ασλανίδου, Κέλλυ Κελλεκίδου, Ελευθερία Παντελιδάκη, Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλή Παύλου, Λάμπρο Κωνσταντάρα, Γιώργο Αρσενάκο, Ανδρομάχη και πολλοί άλλοι.

Η σύζυγός του Γιώργου Παπαδόπουλου, είχε επιλέξει δύο εντυπωσιακές τούρτες για τα γενέθλια του άντρα της και στη μία φρόντισε να προσθέσει τη χιουμοριστική πινελιά της, βάζοντας πάνω ξεσκονόπανα και καθαριστικά.

Στο τέλος της βραδιάς η δισκογραφική εταιρεία, Panik Records στην οποία ανήκει ο Γιώργος Παπαδόπουλος, αποφάσισε να του κάνει έκπληξη, απονέμοντας το χρυσό δίσκο για το άλμπουμ «Καταλαβαίνω» στο πάρτι.

γενεθλια παπαδοπουλου

γενεθλια παπαδοπουλου χατζιδου

γενεθλια παπαδοπουλου καναρακης ασλανιδου

Η φάρσα του Γιώργου Παπαδόπουλου στην γυναίκα του

Το πρωί της Τετάρτης 16/3 η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη βιντεοσκόπησε άλλη μία επική φάρσα, μετά από εκείνη προς την Μαρία Ηλιάκη, αλλά αυτή τη φορά προς την γυναίκα του Γιώργου Παπαδόπουλου, Γαλάτεια.

Το ζευγάρι συμφώνησε να δώσει συνέντευξη στο ασανσέρ ενός συνεργείου αυτοκινήτων, ώσπου κάποια στιγμή ο ανελκυστήρας και εκείνη, έχοντας κλειστοφοβία, έβαλε τις φωνές.

Ο σύζυγός της μαζί με το συνεργείο της εκπομπής προσπαθούσαν να την ηρεμήσουν, αλλά η φράση «Σε μισή ωρίτσα, τρία τέταρτα θα έρθουν να σας ανοίξουν», που ακούστηκε έκανε την κατάσταση ακόμη χειρότερη. Ο ειδικός με τον οποίο υποτίθεται ότι μιλούσαν ξεκίνησε να δίνει οδηγίες τηλεφωνικά, ώστε να βοηθήσουν τον εαυτό τους, αλλά πιάνοντας ένα καλώδιο ο τραγουδιστής "τινάχτηκε" δυνατά και η αντίδραση της Γαλάτειας είναι ξεκαρδιστική.