Ανακοινώθηκε επίσημα - Το τέλος του Love it και της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ

Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκε επίσημα - Το τέλος του Love it και της Ιωάννας Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και η τηλεοπτική σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της, ενώ οι παρουσιαστές ήδη έχουν υπογράψει με την επόμενη επαγγελματική τους στέγη. Ωστόσο για κάποιους ακόμα το τοπίο παραμένει θολό. Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έχει επιβεβαιώσει ότι σταματά η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ, αλλά όλα δείχνουν πως καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλουν να συνεχίσει.

Πότε τελειώνει το Love It

Το μεσημέρι της Δευτέρας 30/5, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπής της για το τηλεοπτικό της μέλλον. Και μπορεί να μhν αποκάλυψε κάποια νέα συνεργασία, αλλά ανακοίνωσε και επίσημα το πότε θα ρίξει αυλαία το «Love It» και εκείνη θα αποχαιρετήσει το κανάλι που την έφερε από την Κρήτη στην Αθήνα΄.

«Το Love It θα κερδίσει ένα ταξίδι 15 Ιουλίου που θα κλείσει η σεζόν, γιατί όλοι έχουμε ανάγκη από διακοπές. Φέτος μου έχουν λείψει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ανοιχτά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (23/5) η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

H παρουσιάστρια εξήγησε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της σε ένα άλλο πρότζεκτ, ενώ πέταξε και μία σπόντα για τον σταθμό στον οποίο θα βρίσκεται από την επόμενη σεζόν.

«Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε πολλά πρότζεκτ και από ό,τι φαίνεται και άλλοι άνθρωποι. Ό,τι είναι καλύτερο θα το επιλέξουμε.

Θα είμαι πάντα εκεί που με αγαπούν, με εκτιμούν και αναγνωρίζουν και είναι αμοιβαίο, οπότε η απάντησή μου θα φανεί στο μέλλον», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.