Λουκίλα Καρρέρ: «Μέχρι το απόγευμα του κρατούσα το χέρι και του ψιθύριζα...» - Οι τελευταίες στιγμές του Δάκη

«Εγώ ήμουν ερωτευμένη με το Δάκη από μικρή»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λουκίλα Καρρέρ: «Μέχρι το απόγευμα του κρατούσα το χέρι και του ψιθύριζα...» - Οι τελευταίες στιγμές του Δάκη

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 30/5 η Λουκίλα Καρρέρ, η οποία φυσικά αναφέρθηκε στον Δάκη και τις δύσκολες τελευταίες στιγμές του πριν φύγει από την ζωή, μιας και ήταν αυτή που του κρατούσε το χέρι μέχρι τελευταία στιγμή.

Οι τελευταίες στιγμές του Δάκη

«Έφυγε παλικαρίσια. Έφυγε στις 2.30, ξημερώματα Κυριακής. Το Σάββατο μέχρι το απόγευμα του κρατούσα το χέρι και του ψιθύριζα πόσο πολύ τον αγαπώ. Εκείνος ανοιγόκλεινε τα ματάκια του όσο μπορούσε… Επί 35 χρόνια κάθε πρωί έπινα τον καφέ μου και μιλούσα για 1- 1,5 ώρα μαζί του. Σε ό, τι και να ζητούσαμε ήταν κοντά μας, όπως και εμείς σε εκείνον. Στις συναυλίες του Μίμη ποτέ δεν ρώτησε μετά από ποιον θα εμφανιστεί και πόσα λεφτά θα πάρει, αυτό δεν το συναντάς στο χώρο μας.

Όταν το μάθαμε εγώ πείσμωσα να γίνω η γιατρός της ψυχολογίας του. Ενώ οι γιατροί είπαν ότι έχει 3 μήνες ζωής, εγώ του έδινα πλάνο για 6 μήνες. Το 2018 του είπα “θα έρθεις να τραγουδήσεις στο Ηρώδειο για το Μίμη” και εκείνος μου είπε "μα θα ζω έως τότε". Του είχα πει ότι θα γεράσουμε μαζί. Εγώ ήμουν ερωτευμένη με το Δάκη από μικρή. Μου λείπει ήδη. Σε όλους μας λείπει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Λουκίλλα Καρρέρ.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Θλίψη σκόρπισε σε όλη τη χώρα την Κυριακή 29/5 η είδηση του θανάτου του αγαπημένου τραγουδιστή Δάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, ύστερα από μάχη χρόνων με τον καρκίνο. Ο θάνατος του σπουδαίου καλλιτέχνη αποτελεί μεγάλη απώλεια στον καλλιτεχνικό χώρο, με μηνύματα φίλων και συναδέλφων του να πλημμυρίζουν το διαδίκτυο.

Το πρωί της Δευτέρας 30/5 ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, ανακοίνωσε πως η κηδεία του Δάκη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/5 στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Γλυφάδας, όπου εκεί θα τον αποχαιρετήσουν όσοι τον λάτρεψαν ολα αυτά τα χρόνια της σπουδαίας πορείας του.

Το τελευταίο αντίο στο Δάκη

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η επιθυμία της οικογένειας του Δάκη είναι αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».