«Έκανε 6 μήνες να...κου κου» - Άφωνοι στον αέρα της Super Κατερίνα με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη

Ο τραγουδιστής μίλησε για κοκομπλόκο ανδρικής φύσεως

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έκανε 6 μήνες να...κου κου» - Άφωνοι στον αέρα της Super Κατερίνα με τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Δευτέρα 30/5, ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη, αλλά άκρως αποκαλυπτική. Ο τραγουδιστής συμμετείχε στο περσινό ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4, και εξέφρασε πως μετά από όσα πέρασε στον Άγιο Δομίνικο αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα υγείας, ενώ λίγο καιρό μετά είχε πραγματοποιήσει και μία επέμβαση. Ένα από αυτά, δημιούργησε μεγάλο σούσουρο στο πλατό.

Πιο συγκεκριμένα, ο καλλιτέχνης μίλησε για προβλήματα ανδρικής φύσεως, λέγοντας έμμεσα πως ο οργανισμός του δεν αντιδρούσε με τον ίδιο τρόπο, ακόμα και 7 μήνες μετά το παιχνίδι. Η παρουσιάστρια σοκαρίστηκε, αλλά προσπάθησαν να συγκρατήσουν την κουβέντα μετά από ένα σημείο, ώστε να μην δημιουργήσουν φήμες για εκείνον που θα μπορούσαν να τον προσβάλλουν.

Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη και η ξεκαρδιστική συζήτηση στον αέρα της Super Κατερίνα

«Όταν βγήκα από το παιχνίδι, μέχρι και εφτά μήνες μετά είχα προβλήματα στη ζωή μου, είχα προβλήματα υγείας. Μη μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ακόμα και η φύση του άντρα παθαίνει… κοκομπλόκο», είπε ο τραγουδιστής και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Κ.Κ.: Αντρέα μου, έκανε έξι μήνες να… κου κου. Το είπε!

Ε.Π.: Όχι, δεν είναι αυτό. Το έχω συζητήσει με τον Πάνο.

Κ.Κ.: Έξι μήνες, δεν;;

Ε.Π.: Γινόταν ρε παιδί μου και συχνά, αλλά… Δεν μπορώ να το πω… Κου Κου του έκανε, γινόταν ότι γινόταν, υπήρχε ένα μικρό, το οποίο έχει λυθεί.

Γ.Π.: Τι μικρό υπήρχε;

Α.Μ.: Μικραίνει το μόριο; Τι μικρό;

Ε.Π.: Όχι όχι, ήταν μεγάλο!

Δ.Α.: Δεν τερμάτιζε;

Ε.Π.: Μα του έκανε κου κου, μην βγάλουμε τώρα για τον Πάνο κάτι. Μια χαρά του έκανε.

Άλλο ένα αδιανόητο περιστατικό στην εκπομπή ανάμεσα στον τραγουδιστή και την Κατερίνα Καινούργιου

Ο Πάνος Καλίδης έκανε δηλώσεις την Τετάρτη 11/5 στο Super Kατερίνα σε κλήση μέσω skype, που είχε με την εκπομπή από το στούντιο του. Ο τραγουδιστής σχολίασε πολλά θέματα επικαιρότητας για το χώρο της showbiz και φυσικά μεταξύ αυτών αναφέρθηκε και στο Survivor.

Ο λόγος κάποια στιγμή πήγε στο πολυσυζητημένο Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος δημιουργεί συνέχεια ίντριγκες με το τα όσα δηλώνει. Ένα από τα πρόσφατα, που είπε και έκανε το κοινό έξαλλο μαζί με αυτούς και τον τραγουδιστή αφορά στο νέο φλέρτ (κατά Εμμανουήλ) του Σοϊλέδη με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Φυσικά και δεν μπόρεσε να το πάρει στα σοβαρά όλο αυτό και όταν μάλιστα ερωτήθηκε για το πως το πήρε όλο αυτό ό σύντροφος της παίκτριας ο Καλίδης έβγαλε το μικρόφωνο του για να αποχωρήσει...

«Υπάρχει κάποιος που πιστεύει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ; Δεν έχει αξιοπρέπεια και ο λόγος του δεν έχει βαρύτητα. Εδώ ακούσαμε από τον Εμμανουήλ ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάνα, ο Άρης ότι ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό; Αφού με τη Ναυσικά είμαστε φίλοι τόσα χρόνια και γνωριζόμαστε και σαν ζευγάρια», είπε επίσης ο Πάνος Καλίδης.

«Πώς το πήρε αυτό ο σύντροφος της Ναυσικάς;», ρώτησε η ρεπόρτερ και ο Πάνος Καλίδης γέλασε, έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε. Λίγο αργότερα, βέβαια, επέστρεψε και ολοκλήρωσε τη συνέντευξη