«Είχε συνάντηση με τον Κοκλώνη;» - Το επικό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον ερχομό του Bill Gates στην Ελλάδα

Κάτι ξέρει ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είχε συνάντηση με τον Κοκλώνη;» - Το επικό σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τον ερχομό του Bill Gates στην Ελλάδα

Με κέφια ξεκίνησε την εκπομπή της Δευτέρας 30/5 ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος αποφάσισε να σχολιάσει την επίσκεψη του Bill Gates στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο, αλλά και τον Νίκο Κοκλώνη και τα πολλά επαγγελματικά του σχέδια (δείτε εδώ τι ετοιμάζει).

Συνάντηση μεγατόνων φαντάζεται ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Κατερίνα Καινούργιου πέρασαν την Κυριακή 30/5 μαζί στο νησί των Ανέμων και ο Νίκος Μουτσινάς ξεκίνησε να αναρωτιέται αν κάπου εκεί ήταν ήταν και ο «Βασιλάκης Gates»: «Μήπως είχε καμιά συνάντηση με τον Νίκο Κοκλώνη;».

«Δεν μπορούσε να πάει ο Νικόλας να τον δει, την είχε βγάλει έξω την Καινούργιου για καφέ. Με τον Bill θα βαριόταν, ενώ με την KatKen και την πλατίνα την υπέροχή, είναι καλύτερη παρέα. Ευτυχώς δεν βγήκε με τον Bill, άσε μην τα βρουν και μπει και στη Microsoft και ανοίγουν τα Windows με ρεφρέν Κοκλώνη. Ικανό τον έχω», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Το τατουάζ που «χτύπησε» ο Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς ανήκει στους άντρες της ελληνικής τηλεόρασης που του αρέσει να φροντίσει τον εαυτό του, ενώ δεν φοβάται να σπάσει τα κοινωνικά στερεότυπα και να βαφτεί αρκετά έντονα στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Ενώ πλέον έκανε μια πολύ σημαντική στην εμφάνισή του.

Όχι δεν μιλάμε για το μούσι ή μουστάκι που υιοθετεί ανά περιόδους, ούτε το στυλ ρούχων. Αυτή την φορά ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον εαυτό του, φορώντας σκουλαρίκια στα αυτιά και κάνοντας τατουάζ σε πολύ εμφανές σημείο (δείτε εδώ ποια άλλη διάσημη τραγουδίστρια έκανε πρόσφατα τατουάζ).

Ο παρουσιαστής αποφάσισε να κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο τατουάζ στο αριστερό του χέρι και συγκεκριμένα στο βραχίωνα, σημείο που βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή, όταν κρατά το μικρόφωνο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Νίκος Μουτσινάς έχει ακόμα ένα τατουάζ στο πόδι του, το οποίο είχε χτυπήσει πριν από 3 χρόνια και απεικονίζει δύο ανθρωπάκια.

Τατουάζ - Μουτσινάς