Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του Χρήστου Δάντη Χριστόφορος - «Έχω αρρωστήσει και έχω...»

Η συγκινητικές αναρτήσεις του νεαρού

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του Χρήστου Δάντη Χριστόφορος - «Έχω αρρωστήσει και έχω...»

Το τελευταίο διάστημα ο μεγαλύτερος γιος του Χρήστου Δάντη, (δείτε την ανάρτησή του για το χαμό του Δάκη) Χριστόφορος Βλαχάκης, βρίσκεται στο εξωτερικό για να δοκιμάσει την τύχη του, και ζει εκεί κυνηγώντας τη δική του καριέρα στη μουσική βιομηχανία, ωστόσο μάλλον τα πράγματα μέχρι στιγμής δεν είναι όπως τα περίμενε όπως αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Αρκετά απογοητευμένος ο Χριστόφορος Βλαχάκης

Πιο συγκεκριμένα ο 22χρονος νεαρός αποκάλυψε πως δεν είναι η πρώτη φορά που περνάει μια τέτοια περίοδο “βαθιάς θλίψης” ενώ όπως έγραψε νιώθει ότι όσο και αν προσπαθεί να βρει το λάθος του, δε μπορεί.

«Περνάω μια ακόμη περίοδο θλίψης. Έχω γ@@@@εί τον τελευταίο καιρό. Έχετε νιώσει ποτέ ότι αξίζετε περισσότερα και να μην μπορείτε να βρείτε τι είναι αυτό που κάνετε λάθος; Σαν να εύχεστε να είχατε τις απαντήσεις και να μην ξέρετε από που να αρχίσετε να ψάχνετε γι’ αυτές. Ένα τέτοιο πράγμα…

Νιώθω σαν μια οικογένεια που αξίζει πολλά περισσότερα. Ξέρω ότι μια μέρα θα τα καταφέρω, το ξέρω ως δεδομένο ότι μια μέρα θα τα καταφέρουμε αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί όλα γίνονται τόσο αργά. Τέλος πάντων, δε θέλω να μακρηγορώ, θέλω απλά να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου γιατί πιστεύω ότι αξίζει να ξέρετε γιατί είμαι σιωπηλός και όχι τόσο ενθουσιώδης.

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να προχωράς κάποιες φορές και να μην το βάζεις κάτω. Ξεκίνησα όλη αυτή την προσπάθεια στα 19 μου και 2,5 χρόνια μετά νιώθω σαν να βρίσκομαι ακόμα στην πρώτη πίστα. Πάντα ήμουν αληθινός μαζί σας αλλά ποτέ δεν υπήρξα τόσο διαφανής μαζί σας όσο τον τελευταίο καιρό.

Έχω αρρωστήσει και έχω κουραστεί από το να προσποιούμαι. Βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες και ήθελα να το ξέρετε γιατί όπως λέω πάντα, είμαστε μαζί σε όλο αυτό και δεν το κάνω μόνος μου. Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να είμαι χάλια ψυχολογικά αλλά μαζί θα “καταλάβουμε” τον κόσμο. Μην αφήσετε τους δαίμονές μου να σας ξεγελάσουν.

Δεν πιστεύω ότι θα μπορέσω πραγματικά να σας εξηγήσω πόσο σημαντικό ήταν για μένα να το εκφράσω αυτό» έγραψε ο Χριστόφορος Βλαχάκης.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Βλαχάκης
Απογοητευμένος ο Χριστόφορος Βλαχάκης
Απογοητευμένος ο Χριστόφορος Βλαχάκης γιος του Χρήστου Δάντη
Οι αναρτήσεις του Χριστόφορου Βλαχάκη γιου του Χρήστου Δάντη
Οι αναρτήσεις του Χριστόφορου Βλαχάκη
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Χριστόφορος Βλαχάκης
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο γιος του Χρήστου Δάντη

Όσα δήλωνε λίγο καιρό πριν σε συνέντευξή του

Ο Χριστόφορος Βλαχάκης είχε βρεθεί καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην άρνηση του να μιλά στις κάμερες και να παραχωρεί συνεντεύξεις.

Γνωρίσαμε τον ταλαντούχο γιο του Χρήστου Δάντη και της Κατερίνας Τοπάζη μέσα από τη συμμετοχή του στο σήριαλ του Ανδρέα Γεωργίου «Το Τατουάζ» αλλά ο ίδιος ασχολείται κυρίως με την μουσική.

«Μετά από κακές εμπειρίες που είχα με την τηλεόραση, από δημοσιογράφους και συνεντεύξεις είπα ότι δεν θέλω να μιλήσω ξανά, εκτός αν προκύψει κάτι με τον Αρναούτογλου. Πολλοί άνθρωποι σε μειώνουν για να πάρουν το κλικ ή σου λένε ότι θα σε παρουσιάσουν έτσι και το κάνουν διαφορετικά. Ξενέρωσα.

Ο Βέγγος είχε ορκιστεί ότι δεν θα ξαναμιλήσει ξανά ποτέ. Προσπαθούσα πολύ καιρό. Πραγματικά ένιωθα την ανάγκη να πάω σε εκείνον τον δημοσιογράφο που ξέρω ποιος είναι και να του πω γιατί το έκανε αυτό σε αυτόν τον καλό άνθρωπο».

Χριστόφορος Βλαχάκης the2night show

Η μουσική είναι αυτό που θέλω να κάνω από μικρό παιδί. Την αγάπησα την υποκριτική, ήταν πολύ ξαφνικό και πιστεύω ότι το έκανα καλά και θα το έκανα ξανά, αλλά το όνειρό μου είναι η μουσική. Όταν πήγα στην Αμερική ήταν πολύ δύσκολο. Δεν ήξερα τα βασικά που μαθαίναμε στο σχολείο από τη γλώσσα.

Ήταν κόλαση για μένα. Στο Οχάιο ήμουν ένα παιδί από την Ελλάδα που πολλά παιδιά δεν ήξεραν την ύπαρξή της. Έμαθα αγγλικά βλέποντας τηλεόραση. Έκατσα δύο εβδομάδες σπίτι και έβλεπα όλη μέρα τηλεόραση. Αγαπώ και τις δύο χώρες, είναι και τα δύο σπίτια μου. Μπορώ να ζήσω παντού. Το εξωτερικό είναι στόχος μου αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η μαμά έφυγε για εκεί αλλά τώρα είναι εδώ με τον κορωνοϊό. Πηγαινοερχόμαστε».

Αναφορικά με τον πατέρα του, Χρήστο Δάντη - ο οποίος έπεσε και θύμα απάτης-, είπε: «Λέει πάντα την αλήθεια και το εκτιμώ αυτό. Με υποστηρίζει και πιστεύει σε εμένα και του αρέσει αυτό που κάνω. Το ίδιο και η μαμά. Ο μπαμπάς στα 14 μου μου είχε πει ότι αν στα 16 ήμουν αρκετά καλός θα με έπαιρνε μαζί του στα Live ως κιθαρίστα. Πέρασα από οντισιόν, ήταν πολύ αυστηρός στη δουλειά και το εννοούσε ότι δεν θα με πάρει αν δεν είμαι καλός και τελικά έπαιξα δύο χρόνια μαζί του. Το εκτιμώ πολύ αυτό που έκανε. Σαν επαγγελματίας είναι κορυφαίος, είναι θρύλος. Η μαμά είναι αδικημένη, η φωνή της είναι από τις μεγαλύτερες που έχει βγάλει αυτή η χώρα».

Ο Χριστόφορος μίλησε και για το «Τατουάζ»: «Δεν ήξερα από ελληνική τηλεόραση. Ξυπνάω ένα πρωί και με είχε κάνει follow στο Instagram ένας άνθρωπος με 1 εκατ. followers. Πιάσαμε κουβέντα μου ζήτησε το τηλέφωνό μου και μιλήσαμε. Με ρώτησε αν με ενδιέφερε η υποκριτική και εκείνη την περίοδο εγώ το είχα σκεφτεί. Μου είπε ότι ταιριάζω στον συγκεκριμένο ρόλο και ότι είμαι φτιαγμένος γι αυτόν. Έπαθα σοκ αλλά με ενδιέφερε. Στην αρχή ήταν να κάνω 16 επεισόδια και μετά έκανα 230.

Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος στη μουσική και παθιασμένος που δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.