Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Έδωσαν το πρώτο προσκλητήριο του γάμου τους - Ο επίτιμος καλεσμένος

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Έδωσαν το πρώτο προσκλητήριο του γάμου τους - Ο επίτιμος καλεσμένος

Μόλις λίγες μέρες μετά την επιστροφή τους από το Asia Express, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έχουν ξεκινήσει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Είναι γνωστό άλλωστε πως δεν κρατιούνται και αν όλα πάνε καλά θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Αύγουστο στην Κύπρο.

Στον Νίκο Αναστασιάδη το πρώτο προσκλητήριο γάμου Μαυρίκιου - Ιλάειρας

Μάλιστα, οι ίδιοι έδωσαν και το πρώτο προσκλητήριο στον νονό του γαμπρού. Και μπορεί πολύ να μην το γνωρίζουν αλλά τον Μαυρίκιο τον έχει βαφτίσει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

«Συνάντηση κορυφής! Απόψε ο νονός μου, πρόεδρος της Κύπρου μας γνωρίζει την Ιλάειρα. Δώσαμε το πρώτο προσκλητήριο! Επόμενη συνάντηση ο γάμος μας τον Αύγουστο!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram ο θεατρικός παραγωγός.

Βίντεο από την πολυτελή βίλα Μαυρίκιου και Ζήση

Η ζωή του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση αποτελεί θέμα συζήτησης τους τελευταίους μήνες, αφού το ζευγάρι απασχολεί τα μέσα με τις δηλώσεις αγάπης, που κάνουν ο ένας για τον άλλον, τόσο στα πάνελ όσο και στα social media. Η ευτυχία τους μπορεί να μην έχε ολοκληρωθεί ακόμα περιμένοντας τον γάμο, όμως οι στιγμές που περνούν κάτω από την ίδια στέγη είναι μοναδικές.

Αυτό που ακόμα δεν είχαμε δει ήταν πλάνα από το σπίτι τους, τα οποία όμως φρόντισαν να μας δείξουν μέσα από το Happy Day την Τετάρτη 5/5. Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα με με 4 διαφορετικά σαλόνια και συναγερμούς σε κάθε δωμάτιο. Η χλιδή ξεχώριζε σε κάθε σημείο του οικήματος και τα προσωπικά τους αντικείμενα ήταν ένα και ένα.

Αυτό, που μάλιστα όλοι ήθελαν να δουν ήταν η ντουλάπα της Ιλάειρας, η οποία απαρτίζεται από πολλές γούνες, έντονα χρώματα και εντυπωσιακά φορέματα. Δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο ειδικά μετά την συλλογή ρούχων, που κυκλοφόρησε, η οποία έχει ακριβούτσικα ενδύματα.