''Λιώνουν'' ο ένας για τον άλλον - Τα τρυφερά τετ α τετ της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη

Που ταξίδεψε το ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Λιώνουν'' ο ένας για τον άλλον - Τα τρυφερά τετ α τετ της Δανάης Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η Δανάη Παππά και ο Λάμπρος Λάζαρης είναι από τα ερωτευμένα και ζηλευτά ζευγάρια της showbiz και αυτό φαίνεται τόσο από τις δηλώσεις, που κατά καιρούς κάνει η ηθοποιός όσο και από τις δημοσιεύσεις, που κάνουν και οι δύο στα social media.

Mπορεί να έχουν ένα πιεσμένο πρόγραμμα όταν όμως βρίσκουν χρόνο οι αποδράσεις είναι κάτι που απολαμβάνουν να κάνουν. Μετά την πρόσφατη που έκαναν σε ονειρεμένο νησί τα δύο τους, αυτή τη φορά ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία και από το υλικό, που δημοσίευσε ο Λάμπρος στο instagram αντιληφθήκαμε το πόσο πολύ το διασκεδάζουν και το πόσο πολύ ταιριάζουν μαζί σε ό,τι και αν επιλέξουν να κάνουν.

Full in love η Δανά Παππά με τον Λάμπρο Λάζαρη στην Ιταλία

«Ωωω τι μου είπε», έγραψε ο Λάμπρος Λάζαρης

Η Παππά αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο της

Η Δανάη Παππά ντύθηκε νυφούλα για το περιοδικό Yes I do και έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη στην Μυρτώ Καζή αναλύοντας τον γάμο των ονείρων της. Η ηθοποιός είναι πολύ καλά και ερωτευμένη με τον σύντροφο της Λάμπρο Λαζάρη και έχει μιλήσει ανοιχτά για το πόσο κοντά είναι οι δύο τους στα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Δανάη ξέρει ήδη πιο θα είναι το τραγούδι της έναρξης του γάμου της αλλά και το σημείο της τελετής. Με άρωμα θάλασσας θα ήθελε να παντρευτεί τον καλό της σε ένα μικρό εκκλησάκι. Δε ζητάει πολυτέλειες, αλλά μια ουσιαστική δεξίωση που θα βιώσει μαζί με τον καλό της την απόλυτη ευτυχία.

Πού θα γίνει ο γάμος της Δανάης:

«Θέλω να γίνει σε ένα εκκλησάκι κοντά στη θάλασσα, μόνο με πολύ κοντινούς μας ανθρώπους, και μετά να κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία! Εννοείται ότι εγώ θα είμαι ξυπόλυτη –πώς αλλιώς θα χορεύω άνετα όλο το βράδυ– και το φόρεμά μου θα είναι αέρινο – πώς θα τρέχω να πιάσω τον σκύλο μου τον Σπίθα χωρίς κάτι να ανεμίζει πίσω μου», .

Το τραγούδι εισόδου και το τραγούδι του αποχαιρετισμού

«Μου αρέσει πολύ η «Σαϊτιά», από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Θανάση Αλευρά ενώ το τραγούδι αποχαιρετισμού σίγουρα θα είναι κάτι χορευτικό… ίσως το «Miami» του Will Smith», τόνισε η ηθοποιός. «Πεθαίνω για αγκαλιές»

Δανάη Παππά

Τι χαλάει τη Δανάη στους Ελληνικούς γάμους;


«Με χαλάει όταν βλέπω ζευγάρια να αγχώνονται για το αν περνούν καλά οι καλεσμένοι τους και να καταλήγουν στο τέλος της βραδιάς νηστικά και με σπασμένα νεύρα. Η αγαπημένη μου στιγμή είναι ο χορός της νύφης με τον μπαμπά της», τόνισε η ηθοποιός που τους τελευταίους μήνες έχει ταξιδέψει με τον αγαπημένο της στο Παρίσι, σε διάφορες πόλεις στην Ιταλία.