"Σούσουρο" με την ανακοίνωση της Δέσποινας Βανδή - Έγινε γνωστό πως...

Το επισημοποίησε η ίδια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους ξεκινάει η Δέσποινα Βανδή, ένα γεγονός το οποίο έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό γνωστό η ίδια η τραγουδίστρια, μέσα από μερικές αναρτήσεις της στα social media.

Η Δέσποινα Βανδή διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο, τόσο προσωπικά, μιας και "λιώνει" για τον Βασίλη Μπισμπίκη και πλέον δεν κρύβονται λεπτό, όσο όμως και επαγγελματικά, μιας και εκτός από την εκπομπή Chart Show που παρουσιάζει, έχει ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει και με τον επιτυχημένο μουσικοσυνθέτη.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μαζί με τον Γιώργο Θεοφάνους, μέσα από το οποίο μας ανακοινώνουν πως στις 8 Ιουνίου θα βρεθούν στο Κατράκειο και συγκεκριμένα στις 21:00 το βράδυ.

Ξεκινούν τις εμφανίσεις τους Δέσποινα Βανδή με Γιώργο Θεοφάνους

Με ποιον έληξε η συνεργασία της πριν μερικές μέρες;

Ο χωρισμός σε μία σχέση είτε προσωπική, είτε φιλική, είτε επαγγελματική μπορεί να είναι συναινετικός ή μονομερής. Όπως και να χωρίζει κανείς, όμως, πάντα αφήνει τα ίχνη του στους ανθρώπους. Η Δέσποινα Βανδή μπορεί πριν λίγο καιρό να αποχωρίστηκε από το πλευρό της έναν άνθρωπο που πέρασε μαζί πολλά χρόνια και αναφερόμαστε φυσικά στον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά το "κενό" αυτό καλύφθηκε με την παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη στην ζωή της.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ένας ακόμη... αποχαιρετισμός αφού ο επί 6 χρόνια συνεργάτης της, Βασίλης Μπουλούμπασης, έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

...θα ήθελα να ανακοινωσω τη διακοπή αυτής της συνεργασίας ….. Επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος θέλω να κλείσει αυτός ο κύκλος εδώ κρατώντας μόνο τις όμορφες στιγμές ….!!!!!
θα ήθελα να ευχαριστήσω το beauty team ….την ενδυματολόγο @_e_llena & την make up artist @nakopoulouvaso για τις όμορφες εικόνες που δημιουργήσαμε ….Καλή συνέχεια και καλό Καλοκαίρι σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός hair design.