«Ήταν ο πρώτος που ενημέρωσα για την υγεία μου...» - Η εξομολόγηση του Αλμπάνη για τη σχέση του με τον Φιλιππίδη

«Ξέρω παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν ο πρώτος που ενημέρωσα για την υγεία μου...» - Η εξομολόγηση του Αλμπάνη για τη σχέση του με τον Φιλιππίδη

Ο Αντίνοος Αλμπάνης θα βρεθεί καλεσμένος απόψε (31/5) στην εκπομπής Αυτός κι ο Άλλος της ΕΡΤ και έτσι η εκπομπή Happy Day εξασφάλισε ένα μικρό απόσπασμα, στο οποίο ο ηθοποιός μιλάει για την εξαιρετική σχέση που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Άλλωστε έχει πει πως η μεταξύ τους συνεργασία ήταν πολύ καλή και πως δεν είχε κανένα θέμα μαζί του.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης μιλάει για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ο πρώτος που εκμυστηρεύτηκα την περιπέτεια της υγείας μου. Εμείς οι ηθοποιοί ερχόμαστε πολύ κοντά την περίοδο της δουλειάς, έχουμε μια σχεδόν οικογενειακή σχέση και με το που τελειώνει η δουλειά αρχίζουμε και απομακρυνόμαστε. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάς τον άλλον.

Όταν έγινε αυτό είχα ήδη απομακρυνθεί από τον Πέτρο, γιατί δεν δουλεύαμε μαζί. Έπεσα από τα σύννεφα γιατί ήταν μια πληροφορία πολύ ακραία. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τα φερόμενα ως θύματα γιατί τα γνώριζα, για να καταλάβω τι έχει συμβεί. Είναι μικρή η πιάτσα, γνωριζόμαστε μεταξύ μας και χρόνια. Ξέρω παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση, η απορία μου είναι γιατί εγώ δεν ξέρω κάτι από αυτά;», είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αντίνοος Αλμπάνης Πέτρος Φιλιππίδης

«Ντρέπομαι για ανθρώπους που γνωρίζω...»

«Αυτά είναι κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν και δυστυχώς θα μας απασχολούν, δεν μπορούμε να βαριόμαστε με την κακοποίηση, πρέπει να συζητάμε γι’ αυτά. Κι όσο συζητάμε ίσως παίρνουν κουράγιο κι άλλοι άνθρωποι και βγαίνουν και μιλάνε», είπε αρχικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είπε στη συνέχεια: «Για πολύ καιρό ήμουν σε σοκ με τις αποκαλύψεις και κυρίως με την περίπτωση του Λιγνάδη γιατί συζητάμε για ανήλικα. Αυτή την αγριότητα εγώ δεν μπορώ να τη διαχειριστώ. Πόσο δε μάλλον όταν εμπλέκονται άνθρωποι τους οποίους γνωρίζω έστω και κοινωνικά».

«Το ότι θα έφτανα στο σημείο να λέω για ανθρώπους που γνωρίζω ότι ντρέπομαι γι’ αυτά που ακούω, δεν θα το φανταζόμουν ποτέ», πρόσθεσε επίσης ο Αντίνοος Αλμπάνης.