Περήφανη μαμά η Πετρουλάκη - Η καλλονή κόρη της είναι και τρομερή αθλήτρια

Οι δηλώσεις της για την κόρη της Άννα Μαρία Ίβιτς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Περήφανη μαμά η Πετρουλάκη - Η καλλονή κόρη της είναι και τρομερή αθλήτρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε στη Realnews και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην κούκλα κόρη της Άννα - Μαρία Ιβιτς. Η πρωτότοκη κόρη της εκτός από φοβερή ομορφία διαθέτει και μεγάλο ταλέντο στον αθλητισμό. Η μαμά της έχει μεγάλη αδυναμία αφού όπως έχει δηλώσει και σε παλαιότερη συνέντευξη κόπιασε πολύ για να τη φέρει στη ζωή.

Στην τωρινή συνέντευξη που παραχώρησε η Πετρουλάκη αποκάλυψε και το πως έχει ''χτίσει'' αυτό το κορμί η κόρη. Η Άννα Μαρία φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει την αγάπη των γονιών της για τον αθλητισμό αφού και ο πατέρας της Ίλια Ίβιτς είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Διαπρέπει στον αθλητισμό η Άννα - Μαρία Ίβιτς

Η 17χρονη κόρη της Πετρουλάκη διαγράφει ήδη τη δική της πορεία στον στίβο. Η κοπέλα, που έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της αλλά και την αγάπη της για τη γυμναστική, πρόσφατα σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα Στίβου, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδο­μάδα στην Καέν της Γαλλίας όπου αγωνίστηκε στον τελικό των 400 μέτρων, κατακτώντας την έκτη θέση με χρόνο 57,83".

Δήλωσε για εκείνη η περήφανη μαμά:

«Η Αννα-Μα­ρία ασχολείται με τον στίβο από πέντε χρόνων και έχει καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκεται σε αυτό το σημείο, αφού η ύλη των ελληνικών σχολείων δεν βοηθά τα παιδιά που ασχολούνται με τα αθλήματα. Μόνο υπερηφά­νεια μπορούμε να νιώθουμε με τον Ίλια ως γο­νείς και είμαστε δίπλα της σε κάθε της βήμα. Λό­γω της φύσης του επαγγέλματος τόσο του δικού μου όσο και του Ίλια, καταλαβαίνουμε απόλυτα και τον κόπο και την προσπά­θεια που καταβάλλει».

Η νεαρή αθλήτρια μάλιστα ανήκει στην ομάδα στίβου του ΣΑΚΑ Κολλεγίου Αθηνών Ψυ­χικού με προπονητή τον Ιωάννη Οικονόμου και, με τη συμμετοχή της στην ομάδα σκυταλοδρομίας στους αγώνες της Παγκόσμιας Γυμνασιάδας κατέλαβε την τρίτη θέση, κάτι που της έχει εξασφαλίσει ήδη μια θέση άνευ εξετάσεων στα ΤΕΦΑΑ, αν το επιθυμεί, ή μοριοδότηση για πολλές άλλες σχολές στην Ελλάδα.

Η ίδια, ωστόσο, εξετάζει και το ενδεχόμενο να σπουδάσει Fashion Business σε αμερικανικό πανεπιστή­μιο, μια ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Η Ελένη Πετρουλάκη πάντως δήλωσε:
«Θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα τη στηρίζουμε σε κά­θε της βήμα. Άλλωστε , δεν μπορούμε να της φέρουμε αντίρ­ρηση και δεν είναι σωστό τα παιδιά μας να βαδίζουν στον δρόμο που εμείς θέλουμε», είπε για το πώς διαχειρίζεται εκείνη και ο σύζυγός της το ενδεχόμενο η Άννα-Μαρία να ανοίξει τα φτερά της για την Αμερική.

Η κούκλα Άννα Μαρία

«Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα» - Η συγκινητική ανάρτηση για την Άννα-Μαρία

Η Ελένη Πετρουλάκη, την οποία είδαμε να ξεσπά για την υπόθεση της Πάτρας, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την κόρη της, Άννα Μαρία Ίβιτς, η οποία φορούσε τα ρούχα του στίβου με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας, καθώς συμμετείχε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα στίβου.

Η 17χρονη κατάφερε να κατακτήσει μία θέση στην καλύτερη οκτάδα του κόσμου, στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία και ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα τρέξει στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος.

Αφού, λοιπόν, η κόρη της γυμνάστριας κατέκτησε της 3η θέση στη σειρά της στα 400 μέτρα και βελτίωσε το προσωπικό της ατομικό ρεκόρ, δεν θα μπορούσε να μην αισθάνεται περήφανη για την επιτυχία της και την επίτευξη των στόχων ου παιδιού της. Το μήνυμα που άφησε κάτω από την φωτογραφία της είναι άκρως συγκινητικό.

«Είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΗ για σένα. Ναι το λέω δημόσια ! Γιατί το αξίζεις. Έφτασες στις 8 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου και θα τρέξεις στον τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος ! Ότι και εάν γίνει από εδώ και στο εξής δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανένα!

Είναι μεγάλη η προσπάθεια και οποιος δεν έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει θυσίες , αγωνίες , κούραση αλλα και δικαίωση που έρχεται πάντα στο τέλος μετά από τεράστιο αγώνα ! Ο αθλητισμός διαμορφώνει και τον χαρακτήρα με ήθος και αξίες και εσύ εκπροσώπησες αξία την Ελλάδα μας !», έγραψε χαρακτηριστικά.