Κατερίνα Καινούργιου και Βαγγέλης Ροδόπουλος τέλος: Γιατί δεν προχώρησε αυτή η σχέση

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Καινούργιου και Βαγγέλης Ροδόπουλος τέλος: Γιατί δεν προχώρησε αυτή η σχέση

Ενώ το φλερτ προχωρούσε, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε σημερινό 31/5 δημοσίευμα το περιοδικό Ciao, τελικά η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην συνεχίσει αυτή την σχέση. Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου και τον επιχειρηματία Βαγγέλη Ροδόπουλο με τον οποίο είχε αποκαλυφθεί πριν από περίπου δυο μήνες πως η παρουσιάστρια είχε ξεκινήσει να βγαίνει.

Οι φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο είχαν κάνει τον γύρο του διαδικτύου (δείτε τις εδώ) και είχαν αποκαλύψει το νέο ειδύλλιο της Κατερίνας Καινούργιου.

Όλα αυτά μερικούς μήνες μετά τον οριστικό χωρισμό της από τον εφοπλιστή Φίλιππο Τσαγκρίδη, έναν χωρισμό απρόσμενο που στεναχώρησε πολύ την Κατερίνα.

Η ίδια φαίνεται ότι αποφάσισε διστακτικά να προσπαθήσει να προχωρήσει την ζωή της κι αυτό με την βοήθεια πολύ καλών της φίλων, της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη. Η Κατερίνα κάνει πολύ παρέα μαζί τους τον τελευταίο καιρό και μέσω του Λάζαρη γνώρισε τον Βαγγέλη Ροδόπουλο καθώς οι δυο επιχειρηματίες είναι πολύ στενοί φίλοι.

Η σχέση της Κατερίνας που δεν προχώρησε

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ciao, έβγαιναν μαζί για περίπου δυο μήνες και αυτό πολύ διακριτικά. Μετά από εκείνη την πρώτη έξοδο που δημοσιοποιήθηκε λόγω των φωτογραφιών καμία άλλη φορά δεν τους έπιασαν μαζί οι παπαράτσι, καθώς πάντα προτιμούσαν τα απόμερα στέκια και την παρέα λίγων και καλών τους φίλων.

Όμως, το φλερτ προχωρούσε και οι δυο τους φαινόταν να περνάνε πολύ καλά τελικά η παρουσιάστρια αποφάσισε να μην προχωρήσει στην σχέση αυτή. Όπως λένε άνθρωποι που την γνωρίζουν, στο περιοδικό Ciao, δεν ήταν έτοιμη για μια νέα σχέση στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον εφοπλιστή που της κόστισε πολύ.

Η Κατερίνα θέλει να μείνει μόνη της το επόμενο διάστημα, να βάλει τα συναισθήματά της σε τάξη και να ασχοληθεί με το καινούργιο της σπίτι (δείτε εδώ φωτογραφίες) στο οποίο πρόσφατα μετακόμισε αλλάζοντας και περιοχή από τα νότια στα βόρεια.

Έτσι οι δυο τους συμφώνησαν να μην προχωρήσουν άλλο ενώ παραμένουν σε πολύ καλή επικοινωνία καθώς έχουν και κοινούς καλούς του φίλους. Η Κατερίνα προχωράει με την δουλειά της στην οποία πηγαίνει πολύ καλά και περιμένει την στιγμή που θα είναι έτοιμη να προχωρήσει και στα προσωπικά της.