«Λάμπει το πρόσωπό μου» - Η Ευρυδίκη δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ

«Ξαφνικά αρχίζω και αποκτώ χιούμορ»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Λάμπει το πρόσωπό μου» - Η Ευρυδίκη δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Ευρυδίκη, κατά κύριο λόγο, απουσιάζει από την τηλεόραση, όμως αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και μίλησε δημόσια, με αποτέλεσμα οι δηλώσεις της να σχολιαστούν στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Τρίτης 31/5. Η ίδια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Μπόμπ, με τον οποίο δηλώνει τρελά ερωτευμένη.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως από τότε που είναι μαζί, έχει δει μεγάλη αλλαγή και σε δικά της χαρακτηριστικά, καθώς αντλίει πολλά θετικά στοιχεία και από εκείνον. Το γεγονός, μάλιστα, ότι την κάνει καθημερινά να χαμογελά και να ξεχνά τις έγνοιες της είναι το πιο βασικό απ' όλα, όταν μιλά για την σχέση τους. Δείτε επίσης εδώ την εντυπωσιακή έκπληξη που της είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της σύντροφος.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης για τον σύντροφό της

«Για να περιγράψεις τον Μπομπ μπορείς να μιλάς για ώρες γι' αυτόν τον άνθρωπο. Φέρνω την εικόνα του στο μυαλό μου, αμέσως, το ξέρω, λάμπει το πρόσωπό μου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που με κάνει ευτυχισμένη. Είναι ένας άνθρωπος που με κάνει να χαμογελώ σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν αφήνει τίποτα να με στεναχωρήσει», ανέφερε αρχικά.

Ερωτώμενη για το ποιο είναι το χαρακτηριστικό του είναι αυτό που την κέρδισε, είπε: «Το αστείρευτο χιούμορ του, που, επειδή εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος...μπορεί να γελάσω με τα αστεία των άλλων, αλλά θεωρώ ότι δεν έχω χιούμορ. Έχω δει ότι μέσα από τα χρόνια, όσα χρόνια είμαστε μαζί, ξαφνικά αρχίζω και αποκτώ χιούμορ».

«Θέλω όταν τραγουδώ να φαίνονται όλες οι εκφράσεις στο πρόσωπο μου»

Η Ευρυδίκη παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη και στο «Gala» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την μεγάλη της αγάπη που είναι η μουσική. Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε επίσης στο "μυστικό" της για το πως αντιμετωπίζει τις δύσκολες μέρες και πώς καταφέρνει και διατηρείται τόσο όμορφα.

Σε θυμάμαι πάντα χαμογελαστή. Πώς αντιμετωπίζεις τις άσχημες μέρες;

Είναι πολλές μέρες που ξυπνάω και είμαι στα κάτω μου, γιατί είμαι έτσι ως άνθρωπος. Με βλέπεις χαμογελαστή και την επόμενη στιγμή μελαγχολώ χωρίς κανένα λόγο. Ή μάλλον υπάρχει λόγος. Έχω θυρεοειδίτιδα χασιμότο. Αυτό είναι αυτοάνοσο, έχει να κάνει με τον θυρεοειδή και μπορεί μέσα σε ένα λεπτό να αλλάξει τη διάθεση μου.

Εκεί που είμαι μέσα στην τρελή χαρά, ξαφνικά γίνομαι μελαγχολική. Εμαθα όμως και αυτό να το ελέγχω. Λέω στον εαυτό μου «δεν έχεις κανέναν λόγο να είσαι στενοχωρημένη.

Ολα είναι καλά στη ζωή σου, έχεις την οικογένεια σου που είναι το πιο σημαντικό, τον άνθρωπο σου, το παιδί σου, φίλους, τα τραγούδια σου που κάνουν χαρούμενους πάρα πολλούς ανθρώπους. Αρά το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να χαμογελάς και όλα θα πάνε καλά». Και αλλάζει η διάθεση μου αμέσως.

Μεγαλώνοντας, έχεις στραφεί σε πιο πνευματικά μονοπάτια;

Υπάρχουν φορές που προσπαθώ να φιλοσοφήσω τη ζωή. Να σκεφτώ γιατί γεννιόμαστε, γιατί ζούμε, ποιος είναι ο σκοπός μας, τι υπάρχει μετά απo αυτό που βλέπουμε, ειδικά τον τελευταίο χρόνο που είχατε και κάποιες σημαντικές απώλειες στην οικογένεια και όλο αυτό μου στοίχισε.

Οταν συνειδητοποιείς ότι δεν θα ξαναδείς στη ζωή σου κάποιους ανθρώπους, εκεί είναι που έχεις ανάγκη να σκεφτείς ότι δεν τελειώνει εδώ η ζωή μας, υπάρχει κάτι άλλο, και θα ξανανταμώσουμε. Πιστεύω στον Θεό, αλλά δεν προσεύχομαι συχνά, δεν πηγαίνω στην εκκλησία. Προσευχήθηκα έντονα όταν δικοί μου άνθρωποι ήταν στο νοσοκομείο.

Πώς καταφέρνεις και διατηρείσαι τόσο όμορφα θα μου πεις;

Δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Προσέχω τη διατροφή μου, θα κάνω καμιά φορά καμιά θεραπεία για το πρόσωπο, όχι παρατραβηγμένα πράγματα, για αράδειγμα, έχω κάνει μεσοθεραπεία με βιταμίνες. Μ' αρέσει να είμαι φρέσκια, να είμαι φυσική. Θέλω όταν τραγουδώ να φαίνονται όλες οι εκφράσεις στο πρόσωπο μου. Οταν νιώσω την ανάγκη, θα κάνω κάτι, αλλά δεν μπορώ τα παγωμένα, ανέκφραστα πρόσωπα. Νομίζω ότι όσο λιγότερα κάνεις τόσο περισσότερο φρέσκος και όμορφος φαίνεσαι.

Ακούω συχνά για το «απαγορευμένο CD». Ποιο είναι αυτό;

Ξέρουν πολύ καλά οι fan μου. Είναι το «Πες το μου αυτό», το CD που είχα κάνει το '97 με πιο λαϊκά τραγούδια Είχα πειραματιστεί τότε στο λαϊκό, γιατί όλα τα ραδιόφωνα έπαιζαν λαϊκά, αλλά ενώ τα χάρηκα στο στούντιο που τα γράψαμε, δεν τα ένιωσα ποτέ, νομίζω ότι δεν κάνουν για τη φωνή μου. Οταν λοιπόν μου ζητάνε τραγούδι από αυτό το CD, τους λέω: «Αφήστε το αυτό, είναι από το απαγορευμένο CD».