«Αν ήταν περισσότερα τα χιλιόμετρα...» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του τροχαίου ατυχήματος της Ελένης Χατζίδου

«Το αυτοκίνητο είχε σφηνώσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν ήταν περισσότερα τα χιλιόμετρα...» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του τροχαίου ατυχήματος της Ελένης Χατζίδου

Μετά την αποκάλυψη της Ελένης Χατζίδου για την γυναίκα που της στάθηκε αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να συνομιλήσει μαζί της και να μάθει περισσότερα για όσα συνέβησαν εκείνη την μοιραία μέρα. Έτσι, το πρωί της Τρίτης 31/5, ήρθε σε επικοινωνία με το πλατό του Happy Day και οι δηλώσεις της σοκάρουν.

Όλα συνέβησαν πολύ ξαφνικά, χωρίς να μπορέσει να καταλάβει κανείς πως ακριβώς προκλήθηκε, όμως το γεγονός πως δεν τραυματίστηκε κανείς και πως δεν είχε μαζί της την κόρη της, με την οποία κυκλοφορούν πάντα μαζί, δείχνει ότι η τύχη ήταν με το μέρος της και είναι ευγνώμων γι' αυτό.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για το τροχαίο ατύχημα

«Είναι αυτό που δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά. Μπορεί να αλλάξει η ζωή σου. Το αυτοκίνητο είχε σφηνώσει, δηλαδή εμένα με σταμάτησε ένα σταθμευμένο όχημα. Έχω πάρει κι άλλα δύο μαζί μου πριν. Πέρασε από stop ένας οδηγός, με όλη του την φόρα, δεν είναι δηλαδή ότι κοντοστάθηκε, κοίταξε, δεν με είδε και πήγε να περάσει.

Έφυγε χωρίς να σταμτήσει ποτέ από το stop και ξαφνικά ένιωσα κάτι πολύ δυνατό να με χτυπάει. Κατάλαβα ότι κάποιος με τράκαρε, κάποιος ήρθε με φόρα και έγινε και κάτω από το σπίτι μου όλο αυτό», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αν ήταν περισσότερα τα χιλιόμετρα, δεν ξέρω κι εκεί τι θα γινότανε, αλλά είναι μία γειτονιά, που περνάνε παιδάκια, εγώ περνάω με το καρότσι συνέχεια εκεί. Με το που είδα ότι είμαι καλά και με σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, εγώ δεν πάτησα καν φρένο, δεν κατάλαβα τι έγινε».

«Η αλήθεια είναι ότι μόλις κατάλαβα ότι είμαι καλά, το πρώτο πράγμα που έκανα είναι ότι βλέπω ότι δεν χτύπησε κάποιος και έτρεξα για να δω ότι είναι ακόμα εδώ, ότι δεν έχει φύγει (ο οδηγός του άλλου οχήματος). Ήταν εκεί, το αμάξι του είχε ακινητοποιηθεί, δεν μπορούσε να κουνηθεί κιόλας και να ήθελε, αλλά βγήκε κι αυτός και ήταν έντρομος», συνέχισε έπειτα.

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Ελένη Χατζίδου μετά από το ατυχές συμβάν

Η Ελένη Χατζίδου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τον Ετεοκλή Παύλου καθώς ο ερχομός της κορούλας τους, Μελίτας έχει ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο την οικογένειά τους.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας όπου θυμίζει για τα καλά καλοκαίρι, η Ελένη Χατζίδου βρήκε την λύση προκειμένου η κορούλα της να δροσιστεί. Μεταξύ άλλων δημοσίευσε δυο αναρτήσεις στις οποίες βλέπουμε την μικρή Μελίτα να είναι μέσα σε μια παιδική πισίνα η οποία είχε μέσα νερό.

undefined

undefined