«Απέναντι ήταν η...» - Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει τη γυναίκα που βρέθηκε δίπλα της την πιο δύσκολη στιγμή

Το είδε να συμβαίνει μπροστά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Απέναντι ήταν η...» - Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει τη γυναίκα που βρέθηκε δίπλα της την πιο δύσκολη στιγμή

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, εντόπισε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου σε μία βραδινή τους έξοδο και αφού οι ρεπόρτερ απέσπασαν καποιες δηλώσεις τους, αυτές σχολιάστηκαν την Δευτέρα 30/5 στο πλατό. Η τραγουδίστρια, πέρα από την κόρη της, αναφέρθηκε σε ένα ατυχήμα που έζησε λίγο καιρό πριν.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως τράκαρε με το αμάξι της και παρέσυρε μαζί της άλλα δύο αμάξια, χωρίς όμως να βρίσκονται σε κίνηση και ευτυχώς χωρίς να υπάρχει κάποιος άνθρωπος ή ζώο εκεί γύρω. Ένιωσε ευγνώμων που ούτε εκείνη έπαθε τίποτα, ενώ δεν είχε μαζί της ούτε την κόρη της, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Μία γυναίκα μόνο βρέθηκε εκεί και έτρεξε να την βοηθήσει αμέσως.

Το ατύχημα της Ελένης Χατζίδου και η γυναίκα που την βοήθησε

«Ήταν αρκετά σοβαρό, το αυτοκίνητο δηλαδή καταστράφηκε, εγώ δεν έπαθα τίποτα, πήρα μαζί μου 2 αυτοκίνητα σταθμευμένα, ευτυχώς δεν υπήρε πεζός στον δρόμο, δεν υπήρχε ζωάκι, δεν υπήρχε τίποτα που να το πάρω μαζί μου γιατί θα μπορούσε να γίνει κι αυτό...

Δεν είχα τη μικρή μαζί μου, αυτά σκεφτόμουν μετά ότι αποφύγαμε τα χειρότερα..Απέναντι ήταν η Βαλεντίνη, η γυναίκα του Σόμμερ, η οποία ήρθε κατευθείαν με το μωρό αγκαλιά και είπε "Τι έγινε Ελένη μου όλα καλά;", και της είπα ότι θα μπορούσες να ήσουν εσύ στο δρόμο μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης για τον σύντροφό της

Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at star την Παρασκευή 27/5 και μεταξύ των δηλώσεων που έκανε για την εμπειρία της από το ρόλο της παρουσιάστριας, στη συνέχεια μίλησε με πολύ γλυκά λόγια για τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου.

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία μιας και ο ένας κούμπωσε στον άλλον με έναν μοναδικό τρόπο και μετά την απόκτηση της κόρης τους Μελίτας στη ζωή, όλα άλλαξαν προς το θετικό. Αυτή τη φορά η τραγουδίστρια κοιτώντας την κάμερα δήλωσε πως από τότε που μπήκε ο άντρας της στη ζωή της, νιώθει πως έχει γίνει καλύτερος άνθρωπος. Τόνισε πως φυσικά και είχε αυτή τη βάση από μόνη της αλλά ο γυμναστής ενίσχυσε όλη αυτή την τάση της.

«Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και δε θέλω να κρύβω πράγματα, ο Ετεοκλής όμως να νομίζω, καλά είμαι σίγουρη με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έχει κάνει να σκέφτομαι περισσότερο και τον άλλο, σίγουρα μου βγάζει τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό είναι το καλύτερο στον άλλον».