Σώθηκε στο παρά πέντε - Η ανατριχιαστική περιγραφή της Χατζίδου για το τροχαίο που είχε

«Είχαμε άγιο, το αυτοκίνητο πάει για...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σώθηκε στο παρά πέντε - Η ανατριχιαστική περιγραφή της Χατζίδου για το τροχαίο που είχε

Την Παρασκευή 27/5 κάθισε στον καναπέ του Breakfast at star κάθισε η Ελένη Χατζίδου και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε για την γεύση που της άφησε ο ρόλος της παρουσιάστριας μίλησε πολύ αποκαλυπτικά για ένα τροχαίο, που είχε πρόσφατα και την συγκλόνισε ιδιαίτερα.

Ενώ λοιπόν οδηγούσε ένας άλλος οδηγός βγαίνοντας από στοπ έπεσε πάνω του και η συνέχεια ήταν πολύ δύσκολη. Αποδίδοντας, το ότι είναι καλά σε ''άγιο'', στην ιδέα και μόνο ότι θα μπορούσε να είχε μαζί της την μικρή της κόρη ευγνωμονεί και συνεχίζει με αισιοδοξία.

Γενικότερα υπάρχει και το ιστορικό στην οικογένεια τους με ατύχημα του Ετεοκλή Παύλου και το πρόσθετο μέλος, που φοράει και όσο να ναι υπάρχει μια παραπάνω ευαισθησία και παράλληλα ανησυχία με τα ατυχήματα.

Οι δηλώσεις της Ελένης Χατζίδου για τροχαίο που είχε

«Είχα ένα τροχαίο πρόσφατα. Ο άλλος οδηγός βγήκε από το Stop, με πολύ φόρα και δεν σταμάτησε καθόλου την πορεία του. Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο με τον Ετεοκλή και ξαφνικά ακούει από μέσα μία κραυγή. “Με τράκαρε με τράκαρε φώναζα”, φαντάσου να ακούς τον άνθρωπό σου εκείνη τη στιγμή.

Νόμιζα ότι θα γυρίσει το αυτοκίνητο, με πέταξε και με σταματήσανε δύο σταθμευμένα που ήταν μαζί μου και στο τέλος ένα βαν, όπου ήταν πιο στιβαρό, γιατί αλλιώς είχε κολώνα μπροστά μου. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Εκείνη τη στιγμή περνούσε από τον δρόμο η σύζυγός του Κώστα Σόμμερ, η Βαλεντίνη και ήρθε να με ρωτήσει αν είμαι καλά. Είχαμε όλοι άγιο, το αυτοκίνητο πάει για ολική, θα μπορούσα να έχω και το μωρό μέσα».

Οι εξηγήσεις που δίνουν Ετεοκλής και Χατζίδου στην κόρη τους για ατύχημα του

Ο Ετεοκλής Παύλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την αγαπημένη του, Ελένη Χατζίδου καθώς πριν από λίγες ημέρες αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Οι δυο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ δίπλα τους όπως είναι αναμενόμενο είχαν την κόρη τους αλλά και στενούς φίλους και συγγενείς.

Μέσα σε όλα ο ίδιος παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Open «Open Weekend». Ο Ετεοκλής Παύλου μίλησε για τις πρώτες αντιδράσεις της κόρης του, όταν εκείνη άρχισε να αντιλαμβάνεται το τεχνητό μέλος του ποδιού του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαστε στη φάση τώρα όπου η μικρή έχει τις απορίες της. Με ρωτάει μπαμπά γιατί το ένα πόδι είναι έτσι και το άλλο αλλιώς.

Επειδή χτίζω μια σχέση ειλικρίνειας και αλήθειας με το παιδί και εκεί πιστεύω βασίζονται όλα, του λέω την αλήθεια που μπορεί να αντιληφθεί σε αυτή την ηλικία που βρίσκεται», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου. Και πρόσθεσε: «Σιγά σιγά και όσο περνάνε τα χρόνια, η αλήθεια παραμένει ίδια απλά λέγεται με διαφορετικό τρόπο».