Πολύ ευχάριστα νέα για την κόρη του Χρήστου Σπανού - Ανακοινώθηκε στο Instagram

Η εντυπωσιακή ανάρτηση

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την κόρη του Χρήστου Σπανού - Ανακοινώθηκε στο Instagram

Ο Χρήστος Σπανός, ο αγαπημένος ηθοποιός από την σειρά «Άκρως Οικογενειακόν», έχει μια 20χρονη κόρη, τη Μαρίνα, η οποία έχει ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα της. Έχει στις φλέβες της το καλλιτεχνικό κομμάτι, γι' αυτό και είναι μουσικός και τραγουδίστρια ενώ έχει κάνει και πολλές εμφανίσεις στο κέντρο της Αθήνας (δείτε εδώ φωτογραφίες της).

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι, Γιασεμί, και δημoσίευσε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ο περήφανος μπαμπάς το κοινοποίησε και στα δικά του social media. Ο ηθοποιός, την στηρίζει σε κάθε της βήμα και το ίδιο κάνει και τώρα. Μάλιστα, στο εξώφυλλο του νέου του τραγουδιού την έχει φωτογραφήσει ο ίδιος.

Η Μαρίνα με τη σειρά της είχε δηλώσει πως αν δεν είχε την τόση υποστήριξη από το σπίτι της δεν θα μπορούσε να συνεχίσει τη μουσική της πορεία.

Η ανάρτηση της Μαρίνας Σπανού

Ακούστε το καινούριο της τραγούδι

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σπανού για την κόρη του

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε συνέντευξη ο Χρήστος Σπανός. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για την αγαπημένη του κόρη, Μαρίνα αλλά και για το πως βίωσε όταν κατάλαβε ότι πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας. Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες με τις γυναίκες της ζωής του.

«Ώρες ώρες δεν το συνειδητοποιώ. Βγαίνουμε βράδυ τα δυο μας και τη βλέπω δίπλα μου και λέω “αυτή είναι δικιά μου;”. Ο ερχομός της Μαρίνας δεν ήρθε τυχαία αλλά ήταν μία βαθιά επιθυμία του ηθοποιού.

Όταν την έκανα ήμουν 28, δεν έτυχε, ήθελα και είπα τώρα πρέπει να κάνουμε παιδί, ήμουν ερωτευμένος και είπα στη Μελίνα ότι εσύ θέλω να είσαι η μάνα του παιδιού μου».

«Την είδα, μου άρεσε πολύ, την ερωτεύτηκα, κι από τότε είμαστε μαζί. Την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη μου δεν έχω νιώσει πιο ευτυχισμένος. Ήμουν μέσα στον τοκετό και θυμάμαι ότι ήρθα μπροστά στο μεγαλείο της φύσης και γέμισα χαρά. Το πρώτο διάστημα είχα 5-6 μήνες να κοιμηθώ. Ήμουν σαν ζόμπι».