Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστοπούλου; - Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν...

Ακούγεται πολύ τις τελευταίες μέρες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Χριστοπούλου; - Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν...

Τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει πολύ τα media η Έλενα Χριστοπούλου, είτε με τις δηλώσεις - σπόντες που ανταλλάζουν με τη Βίκυ Καγιά σε διάφορες εκπομπές είτε με το μέλλον της στην τηλεόραση. Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τηλεοπτικά μέσα από το GNTM, αλλά και απολαύσαμε και στο My Style Rocks και το Ελλάδα έχεις ταλέντο, δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της κουβέντα για το που θα τη δούμε αυτή τη σεζόν.

Που θα δούμε την Έλενα Χριστοπούλου του χρόνου;

Αν και τα ρεπορτάζ την ήθελαν να συνεχίζει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται να επιστρέψει του χρόνου στο My Style Rocks και τον ΣΚΑΙ, ένα project που αγαπήθηκε πολύ και έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης .

Μάλιστα, υπήρχε σκέψη το My Style Rocks να ξεκινήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν, αλλά τελικά το κανάλι προτίμησε να κρατήσει το πρόγραμμά του ως έχει μέχρι το καλοκαίρι και να προχωρήσει σε αλλαγές στη ζώνη της ψυχαγωγίας τον Σεπτέμβριο.

Ένα από τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να επιστρέψουν λοιπόν είναι η Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο, επειδή ακόμα το πρόγραμμα διαμορφώνεται δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις.

Κάτω από την ίδια στέγη η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Το πρωί της Παρασκευής 27/5 η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Έλενας Χριστοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γνωστό μοντέλο κάνει το μεγάλο come back στη μικρή οθόνη, με την παρουσίαση του νέου reality του ΣΚΑΪ, Love Island. Ενώ στο κανάλι του Φαλήρου θα βρεθεί και η manager της, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία θα έχει μία από τις καρέκλες των κριτών στο «My Style Rocks».