«Τίποτα δεν μου κάνει...» - Η απάντηση κόλαφος της Χριστοπούλου στην Καγιά

Η κάμερα του Mega τη συνάντησε μαζί την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τίποτα δεν μου κάνει...» - Η απάντηση κόλαφος της Χριστοπούλου στην Καγιά

Η Έλενα Χριστοπούλου θεωρείται σύγχρονη μούσα του στιλ και της φινέτσας αλλά είναι και μάνατζερ μοντέλων και επωνύμων και δημιουργός του brand EclecticSoiree. Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και ο δημοσιογράφος Αρτ Αντιμιάν την συνάντησε μαζί με τη φίλη της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Οι καυτές ερωτήσεις έπεσαν βροχή και στις δυο φυσικά.

Αρχικά, η μάνατζερ σχολίασε την ατάκα της Βίκυς Καγιά, η οποία την «άδειασε» δημόσια σε πρόσφατη συνέντευξη της, όταν της ζητήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στο «άδειασμα» της Βίκυς Καγιά

«Τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση πια. Έχω μεγαλώσει και τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση» υπογράμμισε, ενώ εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαρούμενη που στο πρόγραμμα έχει πολλές διακοπές για φέτος ενώ πριν λίγες μέρες απάντησε σχετικά με το μέλλον της στον ANT1.

Δίπλα της και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πρόσφατα μαθαίνουμε πως είναι και πάλι ερωτευμένη μετά το χωρισμό της από το Snik, φυσικά δεν ξέφυγε από τον δημοσιογράφο. Εκείνος τη ρώτησε αν θα δούλευε με τη Βίκυ Καγιά ξανά και για το γεγονός πως το μοντέλο και κριτής GNTM είχε πει πως δεν υπήρχε θέση για εκείνη στο διαγωνισμό. Ακόμη, αναρωτήθηκε εάν ευσταθούν τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να παρουσιάζει το Love Island στον ΣΚΑΪ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν απάντησε ξεκάθαρα σε καμία ερώτηση.

«Δεν έχω ιδέα» είπε εκείνη χαμογελώντας χωρίς να σχολιάσει κάτι παραπάνω.

Οι δύο φίλες εμφανίστηκαν στην εκδήλωση του Yes i do και εντυπωσίασαν

Το απόγευμα της Πέμπτης 19/5 έλαβε χώρα το πολυαναμενόμενο show Yes i do. Το event επέστρεψε πιο ανανεωμένο, ύστερα από ένα μικρό διάλειμμα μιας χρονιάς. Το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο bridal fashion show έγινε για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο σε ένα σκηνικό που έμοιαζε με παραμύθι.

Στο catwalk παρέλασαν πολλές επώνυμες με συγκλονιστικά νυφικά κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και οίκων νυφικών αλλά παρευρέθηκαν στο event και πολλοί celebrities της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους βρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία πρόσφατα μαθαίνουμε πως είναι και πάλι ερωτευμένη μετά το χωρισμό της από το Snik.

Το μοντέλο φόρεσα ένα μίνι φόρεμα σε μία απαλή απόχρωση του πράσινου προς το lime, με πλεκτή ύφανση. Το φόρεμα της ήταν εφαρμοστό τόσο ώστε να διαγράφει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το συνδύασε με ένα κομψό πέδιλο στην ίδια απόχρωση.

Παπαγεωργιου yes i do

Παπαγεωργιου Χριστοπουλου yes i do

Μαζί της ήταν και η φίλη της Έλενα Χριστοπούλου, εξίσου εντυπωσιακή με λευκό σύνολο, μεγάλη τσάντα σε φωτεινό γαλάζιο και sneakers. Τη διαφορά έκανα το γαλάζιο φουλάρι στα μαλλιά, μαζί με το cat-eye κοκκάλινο γυαλί της.

Ηλιάνα Παπαγεωργιου yes i do