Απαρηγόρητος ο Μάκης Δελαπόρτας - Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του Δάκη

Απίστευτη θλίψη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απαρηγόρητος ο Μάκης Δελαπόρτας - Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του Δάκη

Ύστερα από την πολύχρονη μάχη του με τον καρκίνο, ο Δάκης άφησε την τελευταία του πνοή και οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνεργάτες, αλλά και οι θαυμαστές του βρέθηκαν στην κηδεία του που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/5, λίγα λεπτά πριν, για να τον αποχαιρετήσουν.

Τα πρώτα πλάνα από το συμβάν έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, όμως οι φωτογραφίες με τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν εκεί είναι ακόμη πιο σοκαριστικές και μεταφέρουν με απόλυτη ακρίβεια το κλίμα που κυριαρχεί. Ο Μάκης Δεπαλόρτας είναι ένα από τα πρόσωπα, που από τα πρώτα λεπτά που πάτησε το πόδι του στο νεκροταφείο, "λύγισε" στη θέα του φέρετρου και δάκρυσε αναζητώντας παρηγοριά στον ώμο των οικείων του.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την κηδεία του Δάκη

Πέρα από τον Μάκη Δελαπόρτα, όμως, στην κηδεία παρευρέθηκαν και άλλες γνωστές προσωπικότητες, όπως η Ελπίδα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και, φυσικά, η αγαπημένη φίλη του τραγουδιστή, Λουκίλα Καρρέρ.

Δάκης

Πρέκας

Ελπίδα

Θρήνος για τον Δάκη

Κηδεία του Δάκη

Η κηδεία του Δάκη

Ποιοι βρέθηκαν στην κηδεία του Δάκη

Στην κηδεία του Δάκη

Κηδεία

Κηδεία Δάκη

Λουκίλα Καρρέρ

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Μάκης Δελαπόρτας

Πασχάλης

Κόλλησε μικρόβιο από τηλεοπτική εκπομπή - Το γεγονός που ανέτρεψε την υγεία του τραγουδιστή

Το πρόβλημά υγείας του Δάκη με τον καρκίνο στο παχύ έντερο να ξεκίνησε το 2018, και οι γιατροί, μάλιστα, του έδιναν μόλις 6 μήνες ζωής. Παρόλα αυτά, τα πράγματα πήραν μία διαφορετική τροπή και κατάφερε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια, ξεπρνώντας αυτό το διάστημα. Μόλις το περασμένο φθινόπωρο, άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια επιδείνωσης.

Βέβαια, δεν ήταν το μόνο πρόβλημα που οδήγησε σε αυτή την κατάληξη. Ο ίδιος είχε μιλήσει στην εκπομπή του ANT1, το Πρωινό, ένα χρόνο πριν, και είχε εξηγήσει πως, μέσα από μία τηλεοπτική εκπομπή, είχε κολλήσει ένα μικρόβιο που ανέτρεψε τα δεδομένα του και επηρέασε ακόμα και τις χημειοθεραπείες του, εφόσον του δημιούργησε οξεία παγκρεατίτιδα και νοσηλεύτηκε για πάρα πολλές ημέρες.

«Πήρα ένα μικρόβιο από τα στούντιο που πήγαινα τα τηλεοπτικά στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο για να μου το θεραπεύσουν. Νοσηλεύτηκα περίπου 20 – 25 ημέρες, δεν θυμάμαι. Μου το θεραπεύσανε, λοιπόν, αυτό το μικρόβιο αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική.

Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική έχασα 20 κιλά μέσα σ’ ένα μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες και δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα μπορώ και μιλάω καλύτερα.

Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς, πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει. Όλο αυτό είναι το σπασμένο τηλέφωνο για αυτά που έχω διαβάσει, τα πράγματα είναι ακριβώς όπως σας τα λέω», είχε πει χαρακτηριστικά.