«Είμαι άυπνη τόσες νύχτες...» - Τα πρώτα λόγια της Λουκίλα Καρρέρ μετά την κηδεία του Δάκη

Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Είμαι άυπνη τόσες νύχτες...» - Τα πρώτα λόγια της Λουκίλα Καρρέρ μετά την κηδεία του Δάκη

Το πρωί της Τρίτης 31/5 πραγματοποιήθηκε η κηδεία του τραγουδιστή Δάκη και πολλά από τα πρόσωπα που βρέθηκαν εκεί μίλησαν στις κάμερες των εκπομπών για τον αγαπημένο τους φίλο. Μία από αυτούς ήταν και η Λουκίλα Καρρέρ, η οποία δεν έχει σταματήσει να μιλά με τα πιο τρυφερά λόγια από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του.

Η ίδια ήταν φανερά συγκινημένη μετά το τελευταίο "αντίο" και εξήγησε πως από τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο Δάκης, κανένα καλοκαίρι δεν θα είναι πλέον ίδιο χωρίς αυτόν, καθώς γέμιζε τις ημέρες της με τον πιο όμορφο τρόπο. Το δέσιμό τους ήταν τεράστιο και οι τελευταίες εικόνες που έχει από εκείνον δεν θα φύγουν ποτέ από το μυαλό της.

Τα πρώτα λόγια της Λουκίλας Καρρέρ μετά την κηδεία του Δάκη

«Του έσφιγγα το χέρι, του είπα "αντίο", λίγες ώρες πριν "πετάξει". Ξέρεις ότι έρχεται αυτή η στιγμή αλλά την ώρα εκείνη που πρέπει να αποχαιρετήσεις τον καλύτερό σου φίλο, 34 χρόνια κολλητός μου, λυγίζεις. Όσο και να το έχεις επεξεργαστεί.

Είμαι άυπνη τόσες νύχτες, ήρθα να του πω το τελευταίο αντίο στην αυγή του καλοκαιριού. Καλοκαίρια μας ταξίδευε, καλοκαίρι ταξίδεψε και εκείνος. Αυτό το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι αλλιώτικο και φτωχότερο.
Καλό ταξίδι στον αγαπημένο μας», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Η ζωή μου τον έφερε στην πρώτη μου εκπομπή το 1988 και από τότε κολλήσαμε και δεν ξεκολλήσαμε ποτέ. Δεν μου είπε τίποτα αλλά μου έσφιξε το χέρι. Το τελευταίο του τραγούδι είναι το Μίμη κ αι είναι στο συρτάρι, δεν το βγάλαμε… Ατέλειωτα τηλεφωνήματα, αδερφή ψυχή μου».

«Ταλαιπωρήθηκε, βασανίστηκε»

Η ίδια μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως ο Δάκης τις τελευταίες ώρες βασανίστηκε πολύ.

«Έδωσε μία παλικαρίσια μάχη, στενοχωριόταν τις τελευταίες ημέρες που έβγαιναν διάφοροι κι έλεγαν πόσο άσχημα ήταν. Δεν ήθελε. Είχε δώσει το κλειδί της ψυχής και της καρδιάς του σε πέντε ανθρώπους. Εγώ χθες ήμουν μαζί του στις τελευταίες του ώρες. Στις τελευταίες ώρες ταλαιπωρήθηκε. Βασανίστηκε τις τελευταίες ώρες. Ήμουν μαζί με τον κολλητό του φίλο, τον Πάνο Δέρβο. Ξεκουράστηκε σήμερα ο Δάκης.

Ένας αξιοπρεπέστατος κι ευγενής άνθρωπος που δεν ήθελε να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, πόσω μάλλον με την υγεία του. Έδωσε μάχη για τέσσερα χρόνια, εκ των οποίων ο τελευταίος χρόνος ήταν δύσκολος. Ξεκίνησε από έναν καρκίνο του εντέρου αλλά αυτό επεκτάθηκε αλλά αυτό επεκτάθηκε. Όπως θυμόσαστε και θυμόμαστε όλοι, έδινε συναυλίες, ήταν μέσα στην καλή χαρά. Τον λατρεύω και θα τον αγαπώ για πάντα. Αύριο θα ξέρουμε πότε θα είναι η κηδεία και θα γίνει σχετική ανακοίνωση» ανέφερε η Λουκίλα Καρρέρ.